Teknik Direktör Sözeri: Çok Zor Bir Maç Oynadık - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Sözeri: Çok Zor Bir Maç Oynadık

Teknik Direktör Sözeri: Çok Zor Bir Maç Oynadık

Boluspor'u 1-0 mağlup eden Orduspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Bugün çok zor bir maç oynadık." dedi.

22.03.2014 22:23  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 31. haftasında Orduspor, seyircisi önünde Boluspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Bugün çok zor bir maç oynadık. Rakibimizin durumu itibariyle hem de çok iyi bir ekip olmaları nedeniyle zor bir maç oldu. Zorlu bir karşılaşmayı kazandığımızı düşünüyorum. Geçen hafta Adana Demirspor maçında ilk defa öne geçtiğimiz bir karşılaşmayı kaybetmiştik. Bundan da gerekli dersleri çıkardık. Taraftarımızın önünde güzel bir galibiyet aldık. Artık iyi futbol değil, iyi mücadele üç puan getiriyor. Bugün de öyle oldu. Çok iyi oynamasak da çok iyi mücadele ettik. Önümüzde 7 maç kaldı. Maç maç giderek sonuna kadar bu işin içerisinde olacağız" dedi.

ŞEKER: "KENDİ GÖBEK BAĞIMIZI KENDİMİZ KESECEĞİZ"

Orduspor'un kalecisi Alişan Şeker, "Boluspor çok iyi bir takım olduklarını gösterdi. Bugün çok iyi oynamadık, müthiş bir mücadele verdik. Ligin sonu yaklaştıktan sonra futbolun önemi değil, önemli olan mücadele oluyor. Bu mücadeleyi kalpten yapan sonuca gidiyor. Biz bugün bunu başardık. Son 7 maç kaldı. Son 7 maçı kazanırsak süper lige biz çıkıyoruz. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz" diye konuştu.

ALKURT: "İNŞALLAH GÜLEN TAKIM BİZ OLURUZ"

Ziya Alkurt ise, her maça final gözüyle baktıklarını aktararak, "Geçen hafta bir kaza yaşamıştık. Bu maçta da bir kaza yaşamak istemiyorduk. Boluspor kaliteli bir ekip, biz her maça final gözüyle bakıyoruz. Bir final maçını geride bıraktık. Ligin sonunda da inşallah gülen takım biz oluruz" ifadelerini kullandı.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Engin Korukır, Orduspor'u galibiyetten dolayı tebrik ederken, "Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Maçın geneline bakıldığı zaman izleyenlerde keyifli bir maç seyretmişlerdir. Çok gol pozisyonu olan bir maç, oyuncularımı ve Orduspor'u da kutluyorum. Çok güzel oynadığımız oyunu golle taçlandıramadık. Orduspor'un buraya tesadüfen gelmedikleri belli, çok coşkulu oynuyor. Bugün oynadığımız futbolun karşılığı bu değildi. Üzüntüm budur" şeklinde konuştu.

KAYALI: "İNŞALLAH POTAN ÇIKIP LİGDE KALACAĞIZ"

Abdulkadir Kayalı, mağlup oldukları için üzgün olduğunu belirtirken, "Söylenebilecek çok şey yok. 2 haftadır hakem hataları ve hakemlerin görmediği pozisyonlar ile mağlup oluyoruz. Böyle olunca da iyi ya da kötü oynamanın bir anlamı olmuyor. Yeniliyorsunuz ve daha da dibe gidiyorsunuz. Mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. 7 maçımız kaldı. İnşallah ligde kalacağız" görüşlerine yer verdi.

KAYABAŞI: "BİZ İSTEDİK AMA OLMADI"

Mustafa Kayabaşı ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Biz maça iyi başladık. Orduspor daha sonra maçı dengeledi ve daha üstünlük sağladı. İkinci yarı tamamen bizim pozisyonlarımız ile geçti. Biz istedik ama olmadı" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Sözeri: Çok Zor Bir Maç Oynadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement