Orduspor'da, Fomichev Çıkmazı - Son Dakika
Spor

Orduspor'da, Fomichev Çıkmazı

Orduspor\'da, Fomichev Çıkmazı

Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Kazak kaleci Valeri Fomichev'in sözleşmesindeki opsiyonu değerlendirmek için federasyona başvuru yapacaklarını, bir problem yaşanacağını düşünmediklerini söyledi.

01.01.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Kazak kaleci Valeri Fomichev'in sözleşmesindeki opsiyonu değerlendirmek için federasyona başvuru yapacaklarını, bir problem yaşanacağını düşünmediklerini söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'un sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladığı, ocak ayı içinde satın alma opsiyonu bulunduğu için federasyon tarafından lisansı 6 aylık tescil edilen 25 yaşındaki Kazak kaleci Valeri Fomichev'in, Orduspor'un bu transfer döneminde yasaklı olmasından dolayı Orduspor'da devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, Fomichev ile ilgili son durumu değerlendirdi. Türkmen açıklamasında, "Biz kadromuza yeni bir futbolcu katmıyoruz. Fomichev zaten bizde forma giyen, ilk yarıda başarılı performans gösteren bir oyuncumuzdur. Biz Fomichev'i bize yasak gelmeden önce transfer ettik. Biz sezon başında Fomichev ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Ocak ayı içinde satın alma opsiyonu bulunduğu için lisansı 6 aylık tescil edildi. Şuan biz yeni bir futbolcu değil, sezon başında aldığımız bir kalecinin sözleşmesindeki opsiyonu değerlendireceğiz. Bunun için önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili federasyona başvurumuzu yapacağız. Bir problem yaşanacağını düşünmüyorum" dedi.

Orduspor'un ilk yarıda başarılı bir grafik sergilediğini belirten Türkmen, "İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile bu takımın iyi yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Sakat oyuncularımızda ikinci yarıya hazır olacaktır. Biz teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızdan, tüm Ordululardan bu takıma sahip çıkmasını, desteklemesini istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da, Fomichev Çıkmazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement