Orduspor'da Kupa Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Orduspor'da Kupa Mesaisi

Kulüp basın sözcüsü Karaağaç: "Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek"

23.09.2014 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORDU (AA) PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Türkiye Kupası 2. turunda yarın sahasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlıkları süren Martin Mutumba, Emre Aygün, Ümit Tütünci ve Bilal Türkgüler katılmadı. Antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası'nda turu geçmek istediklerini belirterek, "Orduspor olarak Türkiye Kupası'nı önemsiyoruz. Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

Kupa maçlarında, ligde şans bulamayan oyuncuları değerlendireceklerini dile getiren Karaağaç, "Rakibimiz Birlik Nakliyat Düzyurtspor'u kesinlikle hafife almıyoruz. Her maça nasıl ciddiyetle çıkıyorsak, bu maça da böyle çıkacağız. Bizim tek istediğimiz bu maçta taraftarlarımızı tribünde görmek. Artık takım ve taraftarımızın bütünleşmesini istiyoruz" ifadesini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement