Orduspor Şanlıurfaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Şanlıurfaspor Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Ligde Orduspor, 18 Ekim'de deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maça hazırlanıyor.

11.10.2014 13:41  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Orduspor, 18 Ekim'de deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Michel Landel, Martin Mutamma, Gökhan Kaba ve Bilal Türkgüler katılmadı.

Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık iki saat süren antrenman, yarı sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Erkan Sözeri, çalışmaların çok güzel geçtiğini belirtti.

Takımda bazı şeylerin değişmeye başladığını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımız çok istekli ve arzulu bir çalışma yürütüyor. Hatta beklediğimizden de daha istekli ve arzulular. Zaten bizim de istediğimiz bu. O anlamda oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Bu tempoda çalışırsak mutlaka bunun sahaya yansıması da olacaktır. İnşallah bu tempoyu, oyun ve takım disiplinini tamamen yerleştirerek iyi sonuçlar almayı planlıyoruz. Amacımız farklılık yaratmak. Bunu da son oynadığımız Karşıyaka maçında gösterdik. Bu maçta iyi oynadığımızdan dolayı takımımız eleştiri almadı. Bundan sonrada aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Şimdi önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Bu maçtan puan yada puanlar çıkararak yükselişe geçmeyi amaçlıyoruz. İnşallah bunda başarılı oluruz."

Sözeri, milli maç arası nedeniyle bu hafta sonu lig maçı oynayamayacaklarını anlatarak,  bu nedenle Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Şanlıurfaspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement