Orduspor'da sezon hazırlıkları - - Son Dakika
Spor

Orduspor'da sezon hazırlıkları -

Orduspor\'da sezon hazırlıkları -

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

19.07.2014 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sezon hazırlıklarını Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncular, ilk olarak ısınma koşusu ve kondisyon çalışması yaptı. Sonrasında kaleye şut çalışması gerçekleştiren mor-beyazlı futbolcular, antrenmanı kendi aralarında oynadıkları top çalma oyunuyla tamamladı.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunan yeni transferlerden Emrullah Kokoç, sezon başı antrenmanlarının güzel geçtiğini kaydetti.

Hazırlık dönemini futbolcular olarak iyi geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Kokoç, "Bizim için her şey güzel geçiyor. Ortamımız çok iyi. Arkadaşlık ortamı da güzel. Amacımız lige en iyi şekilde hazırlanıp, hedefimize adım adım yürümek. Fikstür de bugün çekildi. İlk maçımızı Kayserispor ile oynayacağız. Bu maça kadar iyi bir hazırlık süreci geçirip, sezona üç puanla başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da sezon hazırlıkları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement