Orduspor İlk Mağlubiyetini Evinde Aldı - Son Dakika
Spor

Orduspor İlk Mağlubiyetini Evinde Aldı

Orduspor İlk Mağlubiyetini Evinde Aldı

PTT 1.Lig'de mücadele eden Orduspor, ligin 6.haftasında evinde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0'lık skor ile ilk mağlubiyetini aldı.

28.09.2013 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, ligin 6. haftasında evinde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 1-0'lık skor ile ilk mağlubiyetini aldı.

Karadeniz temsilcisi mor menekşeler, seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Mustafa Sarp'ın 43. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup olurken, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Teknik Direktör Sözeri yaptığı konuşmada, "Zor bir maç geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz görünümünde bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynuyoruz. Sezon başından beri iyi bir performansımız vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk ama performans anlamında kötü oynadığımız söylenemez ama iyi mücadele ettik oyuncularımı kutluyorum.Bugün sadece sonucu alamadık. Taraftarımızın önünde mağlup olduğumuz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Orduspor'da oyuna ikinci yarı dahil olan Faruk Bayar, yaptığı konuşmada, "Bugün sahada formasını sonuna kadar teriyle ıslatan futbolcu arkadaşlarımız vardı. Bununda semeresini maç sonunda taraftarın özlediği bir Orduspor olarak göze çarpan bizi çağırıp Böyle oynayın canımızı alın tezahüratları ile bizi güzel bir şekilde uğurladıklarını düşünüyorum. Ligin uzun bir maraton olduğunu düşünüyorum. Orduspor her zaman kazanacak diye hepimiz ümit ediyoruz ama bazı maçlarda da böyle olabiliyor. İkinci yarıda en az bir puan almalıydık. Bu bir puanı alsaydık hepimiz daha moralli konuşuyor olurduk" diye konuştu.

Reha Kurt ise, Süper Lig'e tekrar dönmek istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Lig'e çok iyi bir başlangıç yapmıştık. Bugün ilk devreye nazaran pozisyon bulmaya sıkıntı çektiğimizi düşünüyorum. İkinci yarı galibiyeti hak ediyorduk. Golü bulabilseydik Çok farklı olabilirdi. Bulamadık Halis hocamda bugün bize biraz kötülük yaptı. Golü bulsaydık Galibiyet adına güzel olabilirdi. Aralıksız süren bir serimiz vardı. Önümüzde Gölcükspor kupa maçımız var. Orada da devam etmek istiyoruz. Bizim hedefimiz tekrar bir süt lige çıkmaktır"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirtirken, "Maç iki takım açısında da zordu. Orduspor çok beraber oynamayı seven, oyun karakteri olan bir takımdı. Bizim takımda kalitesi yüksek, ama iki hafta bir sarsıntı yaşamış bir takımdı. Zor bir karşılaşma ama sabırlı oynadık. Sabırlı oyunun karşılığında bulduğumuz pozisyon Mustafa'nın golü çok güzeldi. Oyunu devam ettirmeye çalıştık. Orduspor'da riske girdi. Onlarda pozisyonlar buldu. Oyunun son bölümlerinde de oyun doldur boşalta döndü ama doğru çıkışlar yaptık. O çıkışlarda finalleri yapabilseydik 2-0'ı bulup daha da rahatlayabilirdik. Üç puan çok önemliydi. Yukarıya yarışan iki takımdı. Kazandığımız için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3 puanı getiren golü atan Mustafa Sarp, "Buradan aldığımız üç puan bizim için tekrar yarışa ortak olmak ve yukarıya çıkmak adına çok önemliydi. Aldığımız için çok mutluyuz. Çıkışımız inşallah devam eder" derken, Fevzi Özkan ise, "Kazandığımız için mutluyuz inşallah önümüzdeki haftada yenip, üst sıradaki liderliğe adım atmak istiyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor İlk Mağlubiyetini Evinde Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement