Orduspor, Samsunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Orduspor, Samsunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Samsunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

08.04.2014 19:11  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu sahasında Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı.

Teknik toplantının ardından başlayan antrenmanda, futbolcular ilk önce ısınma koşusu gerçekleştirdi. Oyunculardan Hüseyin Kuday, Ferhat Öztorun ve Michel Landel takımdan ayrı çalıştı. Kaleciler Alişan Şeker, Ferhat Odabaşı ve Kaan Kars da antrenörleri Mustafa Döngez yönetiminde idman yaptı.

Teknik direktör Erkan Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor'un kendileri için dost bir takım olduğunu ve Karadeniz derbisi niteliğinde bir maç yapacaklarını söyledi.

Samsunspor ile centilmence bir maç oynanacağını vurgulayan Sözeri, "Çünkü sonuç ne olursa olsun iki tarafın da birbirine küsmeye ya da kırmaya hakkı yok. İnşallah hak eden kazansın" dedi.

"İyi bir galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diyen Sözeri, şöyle devam etti:

"Ligde ilk iki için kendimizi daha avantajlı görüyoruz. Önemli bir maç oynayacağız. Samsunspor çok kaliteli bir takım. Biz içeride yendikten sonra bir daha mağlup olmadılar, yanılmıyorsam 16 maç oldu. Bu da önemli bir istatistik. Bundan dolayı zorluk derecesi yüksek bir maç bekliyor. Artık kaza veya kayıp yapma lüksümüz yok. İnşallah taraftarımız önünde iyi bir oyunla iyi bir galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Bir gazetecinin, "Orduspor Süper Lig'e yakın ancak taraftarlar yeteri kadar maçlara ilgi göstermiyor" demesi üzerine Sözeri, "Şimdi bu konuya ben ne diyebilirim ki? Çünkü Ordu'da bir tane Orduspor var. Ordu belediye takımı yok. Bu Orduspor da şu anda averajla ikinci sırada, en iyi konumlarından birisinde. Daha da 4 tane final maçı var. Dolayısıyla artık şehri kendi vicdanına bırakıyorum. Yani şehir istiyorsa bizim yanımızda olur, zaten çoğunluk istiyor. Manevi olarak da istiyorlar ama fiziksel olarak da yanımızda olurlarsa, çok mutlu olacağız" ifadesini kullandı.

"Bütün engellere rağmen takımımız bu konumda"

Sözeri, en avantajlı takımlardan biri olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ligde ikinci sıradayız. Daha 4 tane dolu dolu maç var. İkili averaj önemli gözükse de 4 final maçımız var. Şunu söyleyeceğim, bütün engellere rağmen takımımız bu konumda. Bu engellerin ne olduğunu sormayın. Şu anda susma zamanı, ama zamanı gelince tek tek açıklayacağım."

Oyunculardan Erkan Sekman ise Samsunspor ile önemli bir maç oynayacaklarını belirtti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor, Samsunspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement