Orduspor, Trabzonspor Maçına Odaklandı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Trabzonspor Maçına Odaklandı

Orduspor, Trabzonspor Maçına Odaklandı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, bu hafta kendi evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

13.11.2012 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Ordu spor, bu hafta kendi evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Fenerbahçe karşılaşmasında puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Fenerbahçe karşılaşmasından en az bir puan alacağımıza inanıyorduk. Aslında çokta iyi hazırlanmıştık. Ama puan alamadık. Çok üzüldük. Sevindirici yanı ise şudur: 2 bin 500 Ordulu Kadıköy'e geldi. Takımını yalnız bırakmadı. Bu bizim için çok önemlidir. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bütün Orduluların Orduspor'u tutmasını, her yerde desteklemesini istiyoruz. Geleceğin taraftarı projesi kapsamında gençler ve çocuklar ile stadı dolduruyoruz" dedi.

"BU LİGDE HER MAÇ ÇOK ZOR"

Başkan Türkmen, oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasının Karadeniz derbisi olduğunu ve centilmence bir maç temenni ettiklerini vurgulayarak, "İki takım için de zor bir maç olacak. Trabzonspor maçı, hem bizim için hem Trabzonspor için zor bir maç. Bu ligde her maç çok zor. Maç öncesinde bu takım bu takımı yener diyemiyoruz. İlk 11 haftada bunu gösteriyor. Lig'in birinci sırasında ki takımın 22 puanı var. Sonuncu takımın 8 puanı var. 14 puan aralığında 18 takım. Onun için çok zor. Her puan çok önemli. Karadeniz derbisi, centilmence bir maç olmasını diliyoruz. Üç puanı almak için, her şeyi yapacağız" diye konuştu.

"19 EYLÜL STADYUMU'NDA REKLAMI VAR"

Pazar akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Orduspor, bu karşılaşmadan 2-1 yenik ayrılırken Fanatik Gazetesi'nin resmi internet sitesinde maça yönelik olarak "Ordu Erkek Gördü" başlığına Ordu'da ve sosyal paylaşım sitelerinde tepkiler devam ederken, Orduspor 19 Eylül Stadyumu'nda reklamı bulunan Fanatik gazetesi için Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "O gazetede çalışan çok değerli arkadaşlarımız var. Onlar bize reklam verdi. Böyle bir hatayı kurumsal bir gazete yapamaz. Bu durum bizi çok üzdü" ifadelerini kullandı.

Başkan Türkmen, internet sitesinde atılan başlığın, "İstanbul medyasının Anadolu spor kulüplerine bakış açısı ile boş bulunularak atılmış bir başlıktır" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu gazetede yapılan bir hata değildir. İnternet sitesinde yapılmış bir hatadır. Yeni işe alınan genç bir personel hatayı yapıyor. Gazete bunun zaten hata olduğunu kabul ediyor. Görür görmez kaldırıyor ve özür yayınlıyor. Personelin

de işine son veriliyor. Kurumsal gazete böyle bir hatayı yapamaz. Bindiği dalı kesmiş olur. O gazetede çalışan çok değerli arkadaşlarımız var. Bize de reklam verdiler. Bizi bu olay çok üzdü. Aslında bu İstanbul medyasının Anadolu spor kulüplerine bakış açısı ile boş bulunularak atılmış bir başlıktır. Bu yaklaşım tarzı maalesef böyle. Ama özür dilediler. Çok üzgün olduklarını belirttiler. Kurumsal bir gazete böyle bir şeye cesaret edemez. Biz gereken tepkileri gösterdik. Gereken yapıldı. Bizim Trabzonspor'a konsantre olmamız lazım. Bu tür olaylar bizim konsantremizi bozmamalı. Bizim bir hedefimiz var. Bunlara alışacağız. Biz sürekli başarılı olup, kendimizi yazdırmak zorundayız. Maalesef bu böyledir." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Trabzonspor Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement