Orduspor'un Brezilyalı Basketbolcusu Dos Santos Açıklaması - Son Dakika
Spor

Orduspor'un Brezilyalı Basketbolcusu Dos Santos Açıklaması

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'un Brezilyalı yeni transferi Clarissa Dos Santos, takıma alıştıkça daha başarılı olacağını söyledi.

03.02.2016 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'un Brezilyalı yeni transferi Clarissa Dos Santos, takıma alıştıkça daha başarılı olacağını söyledi.

Dos Santos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'ya ve Orduspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu vurguladı. Takımda her oyuncunun birbiriyle çok iyi anlaştığını belirten Dos Santos, "Takıma alıştıkça daha başarılı olacağımı düşünüyorum" dedi.

Orduspor'a başarılı olmak için geldiğini vurgulayan Dos Santos, "Bunun için çok çalışıyorum. Önümüzdeki haftalarda kazandıkça çok daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Bunun içinde gayret ediyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Adana ASKİ maçına da değinen Dos Santos, "Zor bir maç olacağı kesin. Ama biz takım olarak elimizden geleni yapacağız. Her şeyimizi sahaya koymak istiyoruz. Çok iyi oyun sergileyerek kazanmak istiyoruz. Bu konuda kendimize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Orduspor, ligin 18. haftasında sahasında Adana ASKİ ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Başantrenör Levent Deringöl yönetiminde, Durugöl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve oyuncuların tamamının katıldığı antrenman yaklaşık bir saat sürdü.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'un Brezilyalı Basketbolcusu Dos Santos Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement