Orduspor, Yeni Hocasıylada Gülemedi - Son Dakika
Spor

Orduspor, Yeni Hocasıylada Gülemedi

Orduspor, Yeni Hocasıylada Gülemedi

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında Kasımpaşa'yı evinde ağırlayan Orduspor, rakibine 2-0 mağlup oldu.

20.04.2013 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı evinde ağırlayan Orduspor, rakibine 2-0 mağlup oldu.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor'da ilk karşılaşmasına çıkan teknik direktör Cevat Güler, takımla 4 defa antrenman yaptığını, bunun yetersiz olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bugün istediğimiz umduğumuz üç puanı alamadık. Geriye doğru 4 antrenman ile takımı sahaya çıkartmaya, yeni bir başlangıç yapmaya çalıştık ancak ortada bir gerçek var ki 4 çalışma yetecek bir şey değil. Kasımpaşa takımının nasıl gol atacağını, nasıl gol atabileceklerini oyuncuların pozisyonunu biliyorduk. Bununla ilgili hem teorik hem de uygulamalı çalışmalar yaptık ama maalesef yetmedi. İlk yarı iki tane gol yedik, oyunu döndürmek için ikinci yarı üst üste hamleler yaptık ama buda yeterli olmadı. Pozisyona giriyor olmamıza rağmen gol atmaya bu mücadelemiz yetmedi. Ortam ligin son dört haftası kalmış. Sondan ikinci durumdayız. Oynayacağımız 4 tane doksan dakika var. Ne olur nasıl olur ne kadar puan alırız bu puanlarımız ligde kalmaya yeter mi? Bunu zaman gösterecek. Ben ve ekibim futbolcu arkadaşlarım gerek yönetim, elimizden ne geliyorsa gelebildiğinin de fazlasını yapıp en azından bir şeyler yapmaya çalışacağız. En azından puanlar almaya çalışacağız. Tabii ki mevcut durum hem oyuncular açısından hem bizim açımızdan çok hoş değil. Oyuncularımızın daha önceden çok iyi oynadıklarını görüyoruz. Geldiğimiz noktada insanın morali olmazsa fizik mücadelesi yada teknik mücadelesi yeterli olmuyor. Bu morali yükseltmeye çalışmak için uğraştık. Yapabildiğimiz bu kadar oldu. Bir haftalık daha süremiz var. Önümüzdeki hafta bu oyuncularımızın moral ruhunu ayağa kaldırmaya çalışacağız. Yetenekli oyuncularımız var. Bu yetenekli oyuncularımızdan kendi yeteneklerini ortaya koyacak işler henüz bu verimi alamadık."

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, çok önemli bir üç puan aldıklarını söyleyerek, "Zor bir maçtı. Son iki hafta zor geçti bizim için. Antalya'dan puan alamadık. İçerde Akhisar'a mağlup olduk. Hedefe koşan bir takım için kolay bir maç değildi. Ordu'nun ligdeki durumu bizden daha bir zorluyordu. Ama gerçekten çok iyi organize olan bir Kasımpaşa'yı gördük. Güzel goller attık. Eğer doğru hatırlıyorsam bir net pozisyon vermedik. Çok önemli üç puan aldık" dedi.

Orduspor'da oyuna sonradan dahil olan David Baral, taraftardan bu mağlubiyet için özür dilerken, "Bu maç hakkında konuşmayacağım. Bizi destekleyen herkesten özür diliyoruz. Son zamanlarda kaydettiğimiz kötü sonuçlardan dolayı. Bizi destek veren herkesten özür dileriz. Kötü bir maç oldu. Kaybettik. Lig bitene kadar yapacağımızın maksimumunu yapıp sonuca bakacağız" ifadelerini kullandı.

Anıl Taşdemir ise, "Çok kötü bir mağlubiyet aldık. Çok önemli bir maça çıkmıştık. Bunun farkındaydık. Hafta içinde de yeni hocalarımız ile bizi maça en iyi şekilde hazırladıklarını düşünüyorum.

Ama böyle maçlarda yediğiniz gollerden sonra çok çabuk dağılıyorsunuz. İkinciyi yiyince hem biz hem de seyirciler koptuk hep beraber. İkinci yarıda toparlamaya çalıştık. Gol atamayınca oyun koptu. Önümüzdeki dört maçta elimizden geleni yapıp kendi getirdiğimiz durumdan kendimizin kurtarması lazım inşallah kurtarırız" diye konuştu

Kasımpaşa futbolcusu Özer Hurmacı, üç puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, "Takım halinde defans yaptık. Atak yaparken de iyi kombineler yaptık. Güzel goller attık belki 2-0'dan sonra bulduğumuz alanları daha iyi değerlendirseydik 3'ü veya 4'üde bulabilirdik. Ordu için sıkıntılı bir maçtı. Diğer maçlarında başarılar diliyorum. Biz üç puanı aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Kasımpaşalı oyuncu Cabral ise, "Biz kazanarak üç puan aldık. Ondan dolayı çok mutluyuz. Sonraki maçları düşünmemiz lazım" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Yeni Hocasıylada Gülemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement