Orduspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Orduspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Eski oyuncularına olan borçlarından dolayı transfer yasağı bulunan ve yeni sezon öncesinde A2 takımından gelen oyuncularla kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 2. Lig ekibi Orduspor’un Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, “Taşıma suyla değirmen dönmüyor.

08.08.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski oyuncularına olan borçlarından dolayı transfer yasağı bulunan ve yeni sezon öncesinde A2 takımından gelen oyuncularla kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 2. Lig ekibi Orduspor'un Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, "Taşıma suyla değirmen dönmüyor. Neticede çok borç var. O zaman ne yapacaksınız? Fabrika ayarlarına geri dönmesi gerekiyor Orduspor'un" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'in Avanos ilçesinde sürdürüyor. Takım antrenmanlarını kamp yaptıkları otelin tesislerinde Teknik Direktör Sinan Bayraktar yönetiminde gerçekleştiriyor. Antrenmanlarda genç oyuncuları ile yakından ilgilenen Bayraktar, hata yapan oyuncuları sık sık uyararak eksikliklerini gidermeye çalışıyor.

Kapadokya'da kamp için iyi bir ortam bulduklarını ve burada yeni sezon öncesinde hazırlık maçları yaparak takımın eksikliklerini gidermeyi amaçladıklarını ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, bu maçların genç futbolcuların kendilerini göstermesi için iyi bir fırsat olacağını vurguladı. Bayraktar, "İlk hazırlık maçımızı Yeşil Kırşehirspor ile oynayacağız. Bu maçlar takımımızın durumu hakkında bize bilgi verecek. Kadromuz biraz daha netleşecek ve neler yapabileceğimizi göreceğiz. Yapacağımız 5-6 hazırlık maçından en az ikisini kendi ligimizde bulunan Kartalspor, Ümraniyespor gibi takımlarla gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar her şey çok iyi gidiyor" diye konuştu.

"ORDUSPOR HER ZAMAN ZİRVEYE OYNAR"

Takımlarının önemli maddi sıkıntılarının olduğunu ve transfer yapamadıklarını söyleyen Bayraktar, yöneticilerin bu sıkıntıyı aşmak için çalışmalar yaptığını ve gelecek iyi haberleri beklediklerini kaydetti. Takımın tamamen genç oyunculardan kurulu olduğunu hatırlatan Bayraktar, Orduspor'un gelecek yıllardaki büyük başarılarını bu genç oyuncularla yakalayacağına inandığını vurguladı.

Orduspor'un fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini belirten, Bayraktar, "Orduspor'un önemli sıkıntıları var. Takımımızın yüklü miktarda borcu var. Bizim öncelikle takımızın geleceğini hazırlamak adına 21 tane genç oyuncumuzu A Takıma çıkarttık. Bunun yanı sıra akademik lig ile ilgili çalışmalarımız var. Bu lige de takımlarımızı sokacağız. Gelecek ile ilgili planlamalarımız da onların önemi büyük. Orada yetiştireceğimiz oyuncuları A Takıma alacağız. Orduspor tabi ki de her oynadığı lig de şampiyonluğa oynayan bir ekip ama durumuzu da göz ardı etmemek gerekir. Önce bizim takımızı ayakta tutabilecek transfer çalışmalarını aşma ile ilgili çalışmalarımız var. Bunla ilgili olarak yöneticilerimiz İstanbul'da çalışıyorlar. İnşallah bu gayretlerinin karşılığını alırlar. Takımdaki genç arkadaşlarımızın içerisine deneyimli oyuncular sokmak istiyoruz. Gençler ile birlikte tecrübelileri kaynaştırıp iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Tabi ki bunla birlikte şampiyonluk ve zirve gelirse de 'niye geldin?' demeyiz ama öncelikle geleceğimizi planlamalıyız. Bende bu takımın eski bir kaptanı olarak altyapımızdan gelen oyuncularla takımın daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Çünkü taşıma suyla değirmen dönmüyor. Neticede çok borç var. O zaman ne yapacaksınız? Fabrika ayarlarına geri dönmesi gerekiyor Orduspor'un. Kendi bünyesindeki oyunculara değer vermesi gerekiyor. Bunda da hepsi birden olmuyor. Geçen sezon sıkıntı ile beraber 30 tane A2 oyuncusu profesyonel yapıldı. Hepsi genç olduğu zaman olmuyor. İyi takımın içerisinde 3-4 tane tecrübeli oyuncu olursa gençlerin daha çok şansları olur. İnşallah hedeflerimize ulaşırız" şeklinde konuştu.

Bayraktar son olarak tüm Ordu kamuoyundan ve taraftarlarından takıma sahip çıkmalarını istedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement