Organ Bağışı Haftası - Son Dakika
Yerel

Organ Bağışı Haftası

Kahramanmaraş'ta İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Böbrek ve Diyaliz Hastalıkları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (KABÖDER) düzenlenen etkinlikte organ bağışları kabul edildi.

05.11.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Böbrek ve Diyaliz Hastalıkları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (KABÖDER) düzenlenen etkinlikte organ bağışları kabul edildi.

İl Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener, Trabzon Caddesi'ndeki eski İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği hizmet binasının önündeki etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, organ bağışının önemine işaret ederek, halka bağış konusunda çağrıda bulundu.

KABÖDER Başkan Yardımcısı Harun Reyhan da Organ Bağışı Haftası sayesinde konuya dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Bağış sayısını arttırmak ve farkındalık oluşturabilmek için çeşitli etkinlikler tertiplediklerini belirten Reyhan, "Bu günkü etkinliğimizde 46 organ bağışı almayı hedefliyoruz. İnşallah akşam saatlerine kadar bu hedefi yakalarız" dedi.

Pazarcık Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Başlı da kampanyaya katıldığı için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başlı, tüm organlarını bağışladığını kaydetti.

Organ bağışı yapanlara kitap hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Organ Bağışı Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement