"Organları Bağış Bekleyen 3 Hastaya Umut Oldu" - Son Dakika
Sağlık

"Organları Bağış Bekleyen 3 Hastaya Umut Oldu"

Antalya 'da bir özel hastanede görev yapan Op.Dr. Yücel Yüksel ve Ekibi tarafından alınan Organlar, nakil için Antalya'ya götürüldü.

20.04.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Burdur Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi görmekte iken beyin ölümü gerçekleşen Hamdi Gökçimen'in organları bağış bekleyen 3 hastaya umut oldu. Gölhisar ilçesinde ikamet eden Gökçimen yaklaşık iki hafta önce hastaneye getirilerek yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören, hastamızdan alınan organlar Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ve Antalya'da bir özel hastanede organ bekleyen üç hastaya başarılı bir şekilde nakledilmiştir ve üç hastamızın da genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilmiştir. Süreci hassasiyetle takip ederek organların bağışlanması konusunda aile ile iletişime geçip, büyük çaba harcayan Hastane Yöneticimiz Op.Dr. Serhat Korkmaz başta olmak üzere, Organ Nakli Koordinatörü Başhekim Yardımcımız Dr. Mustafa Güngör ve birim sorumlusu Aysel Karaçam'a, Op.Dr. Yüksel ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca Gökçimen ailesine de baş sağlığı dileyerek, göstermiş oldukları bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Gölhisar ilçemizin de bu konuda son zamanlarda göstermiş olduğu hassasiyet organ bekleyen hastalar için umut olmaya devam ediyor. İlçemizden kısa süre içerisinde 4'üncü organ bağışını alıyoruz. Biliyoruz ki bağışlanan her organ filizlenen bir can demektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık 'Organları Bağış Bekleyen 3 Hastaya Umut Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement