Organları Bağışlanan Genç Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Organları Bağışlanan Genç Toprağa Verildi

Karşıyaka ilçesinde baltalı saldırı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleştikten sonra organları bağışlanan genç toprağa verildi Saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan baba ve oğlu tutuklandı.

13.11.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka ilçesinde baltalı saldırı sonucu yaralanan ve beyin ölümü gerçekleştikten sonra organlarıyla 6 kişiye hayat veren genç toprağa verildi.

Karşıyaka ilçesinde 5 gün önce Cumhuriyet Mahallesi 6653 Sokak'ta baltalı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde  beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından organları 6  kişiye nakledilen 21 yaşındaki Fikret Çoramık'ın cenazesi, ailesine teslim edildi.

Çoramık'ın cenazesi, Karşıyaka ilçesi Dedebaşı semtindeki İmbat Camisi'nde kılınan namazın ardından Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazede üzüntü yaşayan Çoramık'ın ailesi, saldırıya ilişkin herhangi bir açıklama yapmak istemediklerini belirtti.

Organlarıyla 6 kişiye hayat verdi

Çoramık'ın beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından ailesi organlarının bağışlanması için izin vermiş, gencin kalbi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, pankreası Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, korneaları Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, karaciğeri İzmir Kent Hastanesine gönderilmişti.

Çoramık'ın böbreklerinden birisi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki bir hastaya nakledilirken diğer böbreğinin ise İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygun hastaya nakledileceği bildirilmişti.

Zanlılar tutuklandı

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Çoramık'ı darpettikleri belirlenen arkadaşı Emrah Ç. ve babası Bayram Ç'yi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamalanan baba ve oğlu sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Organları Bağışlanan Genç Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement