Orgeneral Ümit Dündar : Cumhurbaşkanı ile Görüşmedim (1) - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Ümit Dündar : Cumhurbaşkanı ile Görüşmedim (1)

GENELKURMAY İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile darbe girişimi gecesi telefonla görüşmediğini aralarında bir konuşma geçmediğini bildirdi.

18.10.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GENELKURMAY İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile darbe girişimi gecesi telefonla görüşmediğini aralarında bir konuşma geçmediğini bildirdi. Öte yandan Ümit DÜndar "Şu anda bir darbe riski olmadığını değerlendiriyorum" dedi.

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ'yü araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orgeneral Dündar, darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hiçbir şekilde görüşmediğini bildirdi. Ümit Dündar daha önce çıkan haberlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediği iddia edilen 'Sayın Cumhurbaşkanım ben sizi korurum, İstanbul'a gelin' ve 'Beni MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sorun' şeklinde bir konuşma yapmadığını bildirdi. Dündar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 16 Temmuz sabahı havalimanına giderek bilgi verdiğini kaydetti.

Öte yandan Ümit DÜndar "Şu anda bir darbe riski olmadığını değerlendiriyorum" dedi - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orgeneral Ümit Dündar : Cumhurbaşkanı ile Görüşmedim (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement