'Örgüt Propagandası" Soruşturması - Son Dakika
Güncel

'Örgüt Propagandası" Soruşturması

Özgür Gündem gazetesi ve Dicle Haber Ajansı (DİHA) yöneticileri ve yazarlarının aralarında bulunduğu 26 kişi hakkında "örgüt propagandası yapmak" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında, 8 kişi "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

06.11.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgür Gündem gazetesi ve Dicle Haber Ajansı (DİHA) yöneticileri ve yazarlarının aralarında bulunduğu 26 kişi hakkında "örgüt propagandası yapmak" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında, 8 kişi "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca bazı gazeteciler hakkında "örgüt propagandası yapmak" suçundan başlatılan soruşturmada, yetkisizlik kararı verilerek, dosya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Dosyayı inceleyen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu, aralarında Özgür Gündem gazetesi ve DİHA yöneticileri ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 26 kişiyi "örgüt propagandası yapmak" suçundan ifadeye çağırdı.

Soruşturma çerçevesinde, aralarında Özgür Gündem gazetesinin eş genel yayın yönetmenleri Eren Keskin ve Hüseyin Aykol ile 6 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına geldi. Bu kişiler soruşturmayı yürüten savcılığa "şüpheli" sıfatıyla ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Örgüt Propagandası' Soruşturması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement