Orhan Deligöz: "Türkiye'de Terör Belası Kalmayacak" - Son Dakika
Yerel

Orhan Deligöz: "Türkiye'de Terör Belası Kalmayacak"

Orhan Deligöz: "Türkiye\'de Terör Belası Kalmayacak"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Erzurum Karayazı ve Karaçoban ilçelerin de devam etti.

30.10.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Erzurum Karayazı ve Karaçoban ilçelerin de devam etti.

Karayazı esnafını ziyaret eden Orhan Deligöz, esnafın istek ve temennilerini dinleyerek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Karayazı'ya bağlı Gültepe, Göksu Elmadağ ve Cebi mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatan Orhan Deligöz, vatandaşlara yaptığı konuşmada "Güvenlik sorunun olmadığını artık huzur için halkımız sandığa gidecek iradesine sahip çıkacak inşallah. HDP'nin oyuna gelmeyin kürt kardeşlerim onlar sizin hakkınızı savunmuyor. Halkımıza hizmet AK Parti ile geldi böyle de devam edecek" dedi

Seçim gezisine Karaçoban'da devam eden Orhan Deligöz, AK Parti Karaçoban İlçe Teşkilatını ziyaret edip seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Deligöz, "7 Haziran'dan sonra burada görev yapmak zordu sizler için biliyorum ama artık güvenlik sorunu yok. Kimsenin gözü arkada kalmasın devlet tüm kararlığıyla terörü ve destekçilerini etkisiz hale getirmek için sabah akşam çalışıyor barış AK Parti ile gelecek. "Terör bitecek kardeşliğimiz sürecek. İlk Günkü Aşkla diyerek çıktığımız bu yolda alnımız ak boynumuz dik bir şekilde tek başına iktidar olacağız sizlerin de desteğini bekliyoruz. Artık teröre iyi niyet yok. HDP'nin Kürtlerin hakkını falan savunduğu yok dostlarım oyuna gelmeyelim" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Deligöz: 'Türkiye'de Terör Belası Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement