Orhan Gazi Üniversitesi'ne Tanıtım Gezisi - Son Dakika
Yerel

Orhan Gazi Üniversitesi'ne Tanıtım Gezisi

Orhan Gazi Üniversitesi\'ne Tanıtım Gezisi

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından Bursa Orhan Gazi Üniversitesi tanıtım gezisi düzenlendi.

27.04.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından Bursa Orhan Gazi Üniversitesi tanıtım gezisi düzenlendi.

Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından öğrencilere üniversite tanıtımı yapmak, ayrıca öğrencilerde tarih, milli ve manevi değerlere karşı hassasiyet oluşturmak amacıyla Bursa Orhan Gazi Üniversitesi tanıtım gezisi düzenlendi.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan kafile başkanı Müdür Yardımcısı Ali Gökçek," Sabahın erken saatlerinde başlayan yolculuğumuzun ilk durağı Bursa Orhan Gazi Üniversitesi oldu. Üniversitede yapılan kahvaltının ardından üniversite tanıtım yapıldı. Üniversitenin bölümlerini gezen öğrencilerimizle birlikte buradan Uludağ'a gidildi. Zirve tırmanışı her ne kadar yoğun kar nedeniyle zirveye varmaya az bir mesafe kalınca sekteye uğrasa da bu bizim eğlencemizi bozmadı. Kar üstünde yapılan mangal keyfi ve kar savaşının ardından öğrencilerle birlikte Emir Sultan, Osman Gazi, Orhan Gazi türbeleri gezildi. Kapalı çarşıda alış veriş yapan öğrencilerimize geri dönüş yolunda yemek ikramı yapıldı. Yapılan bu geziye katılan tüm öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımız memnun kaldılar. Okul idaresi olarak bu geziye katılan ve bu gezinin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Gittikleri her yerde bol bol fotoğraf çekme imkanı yakalayan öğrenciler böyle bir gezi düzenledikleri için başta okul idaresine, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Bursa Orhan Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne ve geziye refakat eden Biyoloji öğretmeni Himmet Otcu ile Rehber öğretmen Gülay Azbent'e teşekkür ettiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhan Gazi Üniversitesi'ne Tanıtım Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement