Orhan Gencebay ve Sevim Emre Ölümden Dönmüş - Son Dakika
Magazin

Orhan Gencebay ve Sevim Emre Ölümden Dönmüş

Orhan Gencebay'ın 29 Ekim Cumhuriyet resepsiyonuna giderken hayat arkadaşı Sevim Emre ile Ankara yolunda trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.

01.11.2016 11:39  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magazin dünyasının yakından takip ettiği Orhan Gencebay ve Sevim Emre çiftinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim resepsiyonuna katılmak için Başkent'e gittiği sırada büyük bir tehlike atlattığı ortaya çıktı. Ankara yolunda otomobilleriyle seyir halindeyken trafik kazası geçiren çiftin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"YOLUN DİĞER TARAFINA GEÇTİK"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar'a telefonla bağlanan Sevim Emre konuyla ilgili şunları söyledi: "Cumhuriyet Resepsiyonu için Ankara'ya giderken, şoförümüz bir tırın hızla arkamızdan geldiğini söyledi. Kısa süre sonra hızla gelen TIR bizi sollamak istedi ve aniden önümüze kırdı, ben çığlık attım şoför direksiyonu kırdı ve bariyerlere çarparak yolun diğer tarafına geçtik.

"KURTULAMAYABİLİRDİK"

Orhan Gencebay'ın da sağlık durumu iyi, ikimizde iyiyiz, ucuz atlattık. Hayat bir an meselesi... Yarın yok diye düşünüyorum hep. Çok ciddi bir kazaydı ve kurtulamayabilirdik. Panikle bir çığlık attım, Orhan elimi tuttu ve beni rahatlatmaya çalıştı."

Orhan Gencebay ve Sevim Emre Ölümden Dönmüş

Son Dakika Magazin Orhan Gencebay ve Sevim Emre Ölümden Dönmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement