Orhan Kapucu: Futbol Sahada Oynanıyor - Son Dakika
Spor

Orhan Kapucu: Futbol Sahada Oynanıyor

Orhan Kapucu: Futbol Sahada Oynanıyor

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, hazırlık maçları, transferler ve kamp çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

28.07.2015 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu: Önemli Olan Sahada Oynamak

3.lig 3.Grup Batman takımı Petrolspor'un Teknk Direktörü Orhan Kapucu, transfer çalışmaları, kamp çalışmaları ve hazırlık maçları konusunda açıklama yaptı.

Bolu'da sezon öncesi kamp çalışmalarını yürüten Petrolspor, bir yandan eksikleri tamamlarken bir yandan da çalışmalara devam ediyor.

Batmanı Spor-Toto 3. lig temsil edecek olan Kırmızı –Beyazın teknik direktörü Orhan Kapucu, kamp çalışmaları ve transferdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bolu'daki çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiği belirten Kapucu, "İkinci etap kampında biraz daha düzenli bir kadroyla çalışma imkânı bulduk. Bu kadro üzerinden çalışmalar yapıyoruz. Gerçekten lige baktığımızda inanılmaz derecede transfer yapan takımlar var. En az 8-10 tane takım 2. lig seviyesinde transferler yapıyorlar. Biz de Petrolspor olarak kendi imkânlarımız ölçüsünde takıma takviyeler yapmaya çalıştık. Sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın transfer çalışmaları devam ediyor. Umarım lige en güçlü şekilde gireriz" dedi.

"UYUM KONUSUNDA SORUN YOK"

Petrolspor'un geçen sezondaki kadrosundan 6 futbolcunun takımda olmasının bir avantaj olduğunu kaydeden Kapucu, kadro istikrarı olarak bu durumun çok önemli olduğunu ifade etti.

Yeni transferlerin takıma uyum noktasında herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam Kapucu, "Geçen sezondan 9 futbolcumuz var. Bu durum kadro istikrarı noktasında çok önemli bir avantaj. Şu ana kadar 7 oyuncu transferi yaptık. Gençler başta olmak üzere, yerli oyuncularımızla diğer arkadaşlarımız hemen kaynaştı. Kamp açısından, kaynaşma açısından şu anda bir sorun görünmüyor" diye konuştu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI BİTMEZ"

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Kapucu, "Petrolspor'un da bir başka kulübün de transfer dönemi içerisinde, çalışmaları bitmez. Bundan sonraki süreçte yoğun bir hazırlık müsabakası trafiğine girdik. Artık fotoğrafı biraz daha net çekebiliriz. Burada eksik neyse ona göre tekrar transfer yaparız. Şüphesiz isteyip de alamadığımız futbolcu bizim de olmuştur. Bu her kulüpte olur. Yine vurguluyorum bizim grupta inanılmaz transferler yapılıyor. Tabi futbol sahada oynanıyor. Biz buna karşın çok ciddi çalışmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Orhan Kapucu: Futbol Sahada Oynanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement