Orhan Özbey Okyanus'un Başarılı Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Orhan Özbey Okyanus'un Başarılı Öğrencileriyle Buluştu

Orhan Özbey Okyanus\'un Başarılı Öğrencileriyle Buluştu

Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey Okyanus Kolejleri Genel Müdürlük binasında 3 Haziran günü düzenlenen ödül töreninde Okyanus'un başarılı öğrencileri ile buluştu.

09.06.2015 14:00  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kenya'da gerçekleşen Golden Climate Uluslararası Proje Yarışmasında Dünya 1.liği, Dünya 2.liği ve Dünya 3.lüğü, Okullar Arası Tekvando Turnuvası'nda Türkiye Şampiyonluğu ve 3.lüğü, Monami Resim Yarışması'nda Türkiye 1.liği gibi birçok kategoride derece elde eden Okyanuslu Şampiyonlara bir teşekkür de Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey'den geldi.

"Bu Mutluluğu Defalarca Sizlerin Sayesinde Yaşadık, Yaşamaya da Devam Ediyoruz."

Orhan Özbey konuşmasına öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek başladı. "Bu, bu yıl 3.sünü veya 4. sünü gerçekleştirdiğimiz bir ödül törenidir. Öncelikle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu mutluluğu defalarca sizlerin sayesinde yaşadık yaşamaya da devam ediyoruz. Tüm kademelerimizde çok çeşitli başarılar aldık, bir kez daha hepinizi tebrik ediyor ve sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

"Öğretmenliğim Her Zaman, Kuruculuğumun ve İşletmeciliğimin Önündedir."

1990 yılına kadar biyoloji öğretmenliği yaptığını ifade eden Özbey, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekerek, "Öğretmenliğim her zaman kuruculuğumun ve işletmeciliğimin önünde olmuştur."dedi.

Orhan Özbey başarılarını ifade etmek üzere sözü başarılı öğrencilere verdi. Öğrenciler ve danışman öğretmenleri tek tek kendilerini tanıtarak başarılarını anlattılar. Okyanus Kolejleri'ne başarılarında verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

"İnsan Hayatında Kaç Kere Dünya 3.sü Olur?"

Öğrenciler ve danışman öğretmenleri tek tek kendilerini ve başarılarını anlatarak Okyanus Kolejleri'ne verdikleri destek için teşekkür ettiler. MAGMA Uluslararası Bilimsel Proje Yarışması'nda danışmanlığını yaptığı proje ile Dünya 3.lüğünü kazanan Nilay Kutluk, "Dünya 3.sü olmak çok güzel bir duygu, İnsan hayatında kaç kere Dünya 3.sü olur? Böyle bir anıyı hayatıma kattığı için Okyanus Kolejleri'ne teşekkür ediyorum." dedi.

"Ufukta Yeni Başarılar Var."

Okyanus Kolejleri bilimsel Projeler Kordinatörü Duygu Celebcioğlu, son alınan uluslararası başarılardan bahsetti. Amerika yolcusu olan sekiz yeni Okyanus projesi olduğunu belirten Celebcioğlu "Ufukta yeni Okyanus başarıları var." dedi.

Ödül töreninde bulunan Okyanus Kolejleri Yönetim Kurulu Üyelerinden; Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman (Lise), Genel Müdür Yardımcısı Mesut Taşköprü (Okul Öncesi), Genel Müdür Yardımcısı Yegan Lektemur (Lojistik) ve Okyanus Kolejleri Kreatif Direktörü Serdar Özpınar da derece alan öğrencileri tebrik ederek teşekkürlerini belirttiler.

Tören, Orhan Özbey'in derece elde eden öğrencilere ve danışman öğretmenlerine teşekkür belgelerini ve ödüllerini takdim etmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orhan Özbey Okyanus'un Başarılı Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement