Orhan Şimşek Daha Önce de Dizi Setinde Kendisini Odaya Kilitlemiş! - Son Dakika
Magazin

Orhan Şimşek Daha Önce de Dizi Setinde Kendisini Odaya Kilitlemiş!

Küçük Gelin'in ilk sezonunda rol alan Gözde Mukavelat'in, partneri Şimşek'in kendisine psikolojik şiddet uyguladığı ve kapıları yumrukladığı için diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

03.04.2015 14:39  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samanyolu TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde babası Ali Şimşek'i bıçakla boğazını keserek öldürdü.

CESET TARLADA BULUNDU

Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

ORHAN ŞİMŞEK YÜZÜNDEN DİZİDEN AYRILMIŞTI

Daha önce de dizide Melek Öğretmen karakterini canlandıran Gözde Mukavelat, Azad'ı oynayan partneri Orhan Şimşek yüzünden diziden ayrılmış. İddiaya göre Mukavelat, 9 ay boyunca rol aldığı projede partnerini kendisine sürekli psikolojik şiddet uyguladığını belirterek yapımcısına şikayet etmiş.

DAHA FAZLA DAYANAMAMIŞTI

Sinirlerine hakim olamayan Şimşek'in kendisini odaya kilitlediğini, kapıları yumrukladığını belirten Mukavelat, bir sonuç alamamış. Kötü bir dönem geçirdiğini belirten Şimşek, settekilerden kendisine karşı anlayışlı davranılmasını istemiş. Şimşek'in aylarca idare edilmesine dayanamayan Mukavelat de diziden ayrılmış.

Orhan Şimşek Daha Önce de Dizi Setinde Kendisini Odaya Kilitlemiş!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Orhan Şimşek Daha Önce de Dizi Setinde Kendisini Odaya Kilitlemiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ??????????: Adamin ne oldugunu kim nerden bilsun ki samanyolu grubunun cogu filmi cok anlamli ve guzel en azindan toplumun ahlakina zarar veren hic bise yok 11 16 Yanıtla
  • büsra d: kendisinden hic beklemiyordum . gercekten cok sasirdim. Allah sifa versin insallah tez zamanda iyilesir.allah kimseyi ailesiyle sinamasin .Gerckten cok zor bi durum. Hastaliktir sonucta bazi insanlarin sapik veya deli tabirleri gercekten cok utanc verici. onlarda istemezlerdi boyle olmasini 17 2 Yanıtla
  • ISİD: BUNLAR NASIL OLUYO YAKINDA BENDE BABAMI KESICEM AZ KALDI BENİM DUYULMAZ AMA ŞÖHRET DEYİLİZ YA 6 12 Yanıtla
  • zekiye: Malesef cok fazla soylenecek birsey yok ölene ramet dilelim geride kalanada birsey diliyemiyorum zaten yaşiyor denilemez başimiza ne gelecek bilemeyiz kinamayalim 12 5 Yanıtla
  • hüloğğ: cemaatin kanalında ve dizilerinde nasıl böyle kapçık tiplere rol veriyorlar anlamış değilim 3 10 Yanıtla
  • Defne: Ayy hiç beklemezdim. Demekki hasta olduğundan oyundan çıktı. 10 1 Yanıtla
  • Yalnız Efe...: Hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek!!. 3 5 Yanıtla
  • büsra d: yazik oldu 6 1 Yanıtla
  • sss: Gerçekten şok oldum hiç beklemiyordum 7 0 Yanıtla

Advertisement