Orhangazi'de Bursasporlular Gecesi - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'de Bursasporlular Gecesi

Orhangazi\'de Bursasporlular Gecesi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen “Sezona Merhaba” gecesine katıldı.

17.08.2014 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen "Sezona Merhaba" gecesine katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Neşet Çağlayan, "Hangimiz hangi takımı tutarsak tutalım, önceliğimiz her zaman Bursaspor'dur, öyle de olmalıdır. Bursaspor ve Orhangazispor bu şehrin birer değeridir. Şehrimizin bu değerlerine sahip çıkmalıyız. Bursaspor bizim ilk tuttuğumuz takımdır ve bizim için çok önemlidir" dedi.

Orhangazi Bursasporlular Derneği'nin düzenlediği böyle bir geceye katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Çağlayan, "Bugüne kadar Bursasporlular Derneği'ne elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonra da hem Neşet Çağlayan, hem de belediye olarak aynı katkıyı vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a derneğe katkılarından dolayı plaket verildi. Teşekkür plaketini Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Turgut takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi'de Bursasporlular Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement