Orhangazi'de Piknikçilerin Ateşi 2 Dönümlük Alanı Orman Alanını Yaktı - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Piknikçilerin Ateşi 2 Dönümlük Alanı Orman Alanını Yaktı

Orhangazi\'de Piknikçilerin Ateşi 2 Dönümlük Alanı Orman Alanını Yaktı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Sölöz Mahallesi'nde piknikçilerin ateşinden çıktığı sanılan yangında 2 dönümlük alan zarar gördü.

19.07.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Sölöz Mahallesi'nde piknikçilerin ateşinden çıktığı sanılan yangında 2 dönümlük alan zarar gördü.

Yangın, saat 15.30 sıralarında Sölöz ve Bayırköy mahalleleri arasındaki dere yatağında başladı. Piknikçilerin mangal ateşinden çıktığı sanılan yangın rüzgarın da etkisiyle zeytinlik ve orman alanına sıçradı. Orhangazi Orman İşletme Şefliği'ne bağlı yangın söndürme araçları ile Bursa Orman İşletme Müdürlüğü'nden bölgeye gelen yangın söndürme helikopteri yangına müdahale etti. Yangın söndürme helikopteri İznik Gölü'nden aldığı suyu yangın bölgesine bırakırken yangın yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın sonunda yangın kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 2 dönümlük zeytinlik, makilik alan ile kısmi çam ve meşe ağaçları zarar gördü. Jandarma Ekipleri yangının başlaması ile birlikte olay yerine gelerek çalışmalara katıldı. Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Piknikçilerin Ateşi 2 Dönümlük Alanı Orman Alanını Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement