Orhangazi'de Romanlar Arasında Kavga: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Romanlar Arasında Kavga: 7 Yaralı

Orhangazi\'de Romanlar Arasında Kavga: 7 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi kuzey girişinde kurdukları çadırda kalan Romanlar arasında çıkan kavgada 6 kişi tüfekle, 1 kişi ise dövülerek yaralandı.

05.08.2014 13:04  Güncelleme: 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi kuzey girişinde kurdukları çadırda kalan Romanlar arasında çıkan kavgada 6 kişi tüfekle, 1 kişi ise dövülerek yaralandı. Jandarma ve polisin birlikte müdahale ederek önlediği kavgaya karışan 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İlçenin Yalova sınırı yakınlarındaki kesiminde kurdukları çadırlarda kalan Romanlar arasında çıkan tartışma kısa sürede tüfeklerin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Her iki tarafın tüfeklerinden çıkan saçmalar 6 kişiyi yaraladı. Olaylarda 1 kişi de darp sonucu yaralandı. Çadırlarda kalan çok sayıda kişinin karıştığı kavgaya Orhangazi Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte müdahale etti. Güvenlik güçlerinin güçlükle yatıştırdıkları kavgadan sonra olay yerinde güvenlik tedbirleri alındı.

Romanların arasındaki kavga sırasında bazı çadırlar da ateşe verildi. Yanan çadırları Orhangazi İtfaiyesi ekipleri güçlükle söndürdü. Öte yandan bazı araçların da camları kırıldı. Kavgada yaralanan Türkan Ormancı (41), Zeynep balaban (47), Cavit Balaban (42), Veli Balaban (42), Erdinç Balaban (26) ve Muhsin Balaban (31) 112 acil servis ambulansları ile Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, 7 kişinin yaralanmasına neden olan 2 tüfeğe de el konuldu. Jandarma kavgayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Romanlar Arasında Kavga: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement