Orhangazi'de Yangın: 15 Koyun Telef Oldu - Son Dakika
Güncel

Orhangazi'de Yangın: 15 Koyun Telef Oldu

Orhangazi\'de Yangın: 15 Koyun Telef Oldu

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ndeki bir çiftlik evininin ağıl ve samanlık bölümünde çıkan yangın güçlükle söndürüldü.

14.07.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ndeki bir çiftlik evininin ağıl ve samanlık bölümünde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangında ağılda bulunan 15 koyun telef oldu.

Yangın, saat 14.00 sıralarında Muradiye Mahallesi, Gülün Spor Tesisleri altında bulunan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi İsrafil Turan ve ailesine ait çiftlik evinin yanında bulunan ahır ve samanlıkta çıktı. Samanlık bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Samanlığın yanında bulunan ve içinde 15 koyunun bulunduğu ağıla da sıçrayan yangına ilk olarak çiftlik sahipleri ve çalışanları müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yaklaşık 1 saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangında çiftlik sahipleri ve çevredekiler büyük panik yaşadı.

Yangını haber alan Orhangazi Belediye Başkanı AK Parti'li Neşet Çağlayan çiftliğe gelerek yangın ile ilgili bilgi aldı. İtfaiye ekipleri ile görüşen Çağlayan çiftlik sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Belediye itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile tamamen kontrol altına alınan yangında ağılda bulunan 15 koyun telef oldu.

Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazi'de Yangın: 15 Koyun Telef Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi
    11:00 Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi

    Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için aynı alkışı istedi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

  • Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı
    10:59 Bornova Belediyesi Evka-3 Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması Başlattı

    Bornova Belediyesi, Evka-3 Mahallesi'nde uzun süredir talep edilen asfaltlama çalışmasını başlattı. Başkan Ömer Eşki, 'Bornova'nın her yerinde yoğun bir şekilde hem kazı hem de asfaltlama çalışması yapacağız. Bornova'da temiz yollar, düzgün kaldırımlar inşa etmek istiyoruz' dedi.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement