Orhangazi'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Orhangazi'den Kısa Kısa

Orhangazi Belediyesi, Ramazan öncesi camilerin temizliğini yapacak.

19.06.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi Belediyesi, Ramazan öncesi camilerin temizliğini yapacak.

Orhangazi Belediyesi, İlçe Müftülüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde, Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki tüm camilerin temizlik işini yapacak.

Belediye binasında bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş, camilerin temizliğiyle ilgili protokolü imzaladı.

Törende konuşan Çağlayan, "Ramazan ayı öncesinde tüm camilerimizin temizliğini tamamlayıp Ramazan ayına hazır hale getireceğiz" dedi.

Aktaş ise Çağlayan'a teşekkür ederek, belediyenin bu konulardaki katkılarının artarak devam etmesini diledi.

Protokol kapsamında, eskiden belde ve köy statüsünde olan ve Büyükşehir Yasası'yla mahalleye dönüştürülen tüm yerleşim yerlerindeki toplam 48 caminin iç ve dış temizliğini belediye ekipleri yürütecek.

- Orhangazispor'un teknik direktör adayı Nevzat Dinçbudak Orhangazi'de

Orhangazispor'un teknik direktör adayı Nevzat Dinçbudak Antalya'daki seminerlerin tamamlanmasının ardından Orhangazi'ye geldi.

Orhangazispor ile daha önce prensip anlaşmasına varan Nevzat Dinçbudak, kaleci antrenörü Serhat Öncü ile Orhangazi'ye gelerek kırmızı siyahlıların tesislerinde yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Dinçbudak, kulüp başkanı Recep Alemdar ve yönetimle yaklaşık bir saatlik bir görüşme yaptı. Prensip anlaşmasına varılan Nevzat Dinçbudak ile yönetimin cuma günü imza atması bekleniyor. Öte yandan Dinçbudak'ın kaleci antrenörlüğünü ise daha önce Orhangazispor'da görev alan Serhat Öncü yapacağı öğrenildi.

- Arapzade Mahallesi'ne engelli parkı

Orhangazi Belediyesi tarafından Arapzade Mahallesi'nde engelli parkı kuruldu.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın talimatıyla Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Arapzade Mahallesi'nde engelli parkı açıldı.

Büyük ilgi gören parkın içinde yine engelli vatandaşların kullanımı için jimnastik aletleri de konuldu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazi'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement