Orhangazi Koleji Öğrencilerinin Başarısı - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Koleji Öğrencilerinin Başarısı

Orhangazi Koleji Öğrencilerinin Başarısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Orhangazi Koleji öğrencileri Alper Oktar ve Kerem Berber, Teknoloji ve Tasarım Merkezi Derneğinin düzenlediği 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları (E-BİKO)'da dünya üçüncüsü oldular.

15.05.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Orhangazi Koleji öğrencileri Alper Oktar ve Kerem Berber, Teknoloji ve Tasarım Merkezi Derneğinin düzenlediği 10. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları (E-BİKO)'da dünya üçüncüsü oldular.

'Sanal Alem de Eğitim' projesiyle bronz kazanan öğrenciler Alper Oktar ve Kerem Berber, Fatih Projesi kapsamında derslere içerik kazandırmayı hedeflediklerini belirttiler. Oktar ve Berber, hazırladıkları üç boyutlu sunumları seslendirerek ders anlatımı yaptıklarını, daha sonra, internete yükleyerek öğrencilerin kullanımına açtıklarını ifade ettiler. Başaralı öğrenciler, arkadaşlarının bu çalışmayı internetten tabletlerine indirebildiklerini, ders çalışmayı eğlenceli hale getirdiklerini söylediler.

Okul Müdürü Mahmut Göçmen ise, öğrencileri sadece liselere değil proje yarışmalarıyla hayata hazırladıklarını belirtti.

E-BİKO'ya bu yıl 39 ülkeden 2 bin 800 proje katıldığını ve 128 proje finale kaldığını söyleyen Gözmen, önümüzdeki hafta yapılacak olan Ulusal SEPTO Sanat Yarışmasına 9 projeyle finale katılacaklarını ifade ederek katılan öğrenci ve ailelerini tebrik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Koleji Öğrencilerinin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement