Orhangazi Protokolü Üniversite İçin Tek Yürek - Son Dakika
Yerel

Orhangazi Protokolü Üniversite İçin Tek Yürek

Orhangazi Protokolü Üniversite İçin Tek Yürek

Yapımına 2 ay önce başlanan Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor.

20.05.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımına 2 ay önce başlanan Uludağ Üniversitesi Orhangazi Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Orhangazi MYO Müdürü Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu, Asil Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Kılavuz ve meclis üyeleri, Orhangazi MYO'nun Yeniköy sınırları içinde devam eden inşaatını gezdi.

Üniversite binası inşaatının ilk etabının yapımını yüklenen Asil Çelik'in Genel Müdürü Osman Kılavuz, inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi verdi. Kılavuz, kendilerine düşen bölümü aralık ayına kadar tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Kılavuz, fakülte ve diğer kampus alanları hususunda Orhangazi'nin büyük düşünmesi gerektiğini belirterek, "Üniversite alanını bir bütün olarak düşünmemiz gerekiyor. Bu alana bizim yapacağımız birinci etabın yanı sıra ikinci etap ve sonrası için de daha büyük düşünüp buna göre hareket edilmesi lazım" dedi.

Önümüzdeki günlerde kampus inşaatı ile ilgili temel atma töreni yapılması kararlaştırıldı. Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da davet edileceği bildirildi.

"SOSYAL TESİSLER VE YURT İÇİN DEVREYE GİRECEĞİZ"

Milletvekili İsmail Aydın, kampus alanı içine bir kapalı spor salonu ve sosyal tesis ile çevre düzenlemesi yapılacağını, bu hususta Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini alacaklarını ifade etti. Aydın, "Buna ilaveten bir de öğrenci yurdu için çalışma başlatacağız. Yeni bina ile birlikte Orhangazi MYO'da öğrenci kapasitesi 800'ün üzerine çıkınca yurt için de çalışmaları başlatma şansımız olacak. Bu konuda biz de bir çalışma yapacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orhangazi Protokolü Üniversite İçin Tek Yürek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement