Orhangazispor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Güncel

Orhangazispor'da 3 Puan Sevinci

Orhangazispor\'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk haftasında sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Orhangazispor, büyük bir sevinç yaşadı.

25.08.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezonun ilk haftasında sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Orhangazispor, büyük bir sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz sezondan kalan cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden izlemek zorunda kalan teknik direktör Cevdet Uzunköprü, yaptığı değerlendirmede takımının ilk yarıda istediği oyunu ortaya koyamadığını, ancak ikinci yarıda yapılan müdahalelerle sonuca gittiğini ifade etti. Cevdet Uzunköprü, şöyle devam etti:

"Oyuna iyi başlayamadık. İlk yarıda rakibin ön tarafındaki 4 oyuncuya çok boş alan bıraktık. Rakibe pozisyonlar verdik. İki stoperimizin yerinde müdahaleleri ile ilk yarıyı gol yemeden kapattık. Emirhan'ın oyuna girmesi ile birlikte daha etkin bir futbol ortaya koymaya başladık. İkinci yarı ile birlikte oyun üstünlüğünü elimize aldık baskı kurduk, bu baskı sayesinde de aradığımız golleri bularak maçtan net skorla ayrıldık. İlk 4 hafta bizim için çok önemli. Bu 4 haftayı en az kayıpla atlattığımız taktirde daha etkin ve diri bir takım olacağız."

TARAFTARA SİTEM

Taraftarın sezonun açılış maçına ilgi göstermemesine sitem eden Cevdet Uzunköprü, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Orhangazispor bir tane. Başka Orhangazispor yok. İsterdik ki taraftarımız ilk maçta tribünleri doldursun ve takımına sahip çıksın. Deplasmanda oynar gibi oynadık. Yine de tribüne gelerek bize destek olan az sayıdaki taraftarımıza teşekkür ediyorum. 12'nci adam olarak bize destek verilmesi halinde çok daha iyi işler yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazispor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement