Orhangazispor'da Alemdar Yeniden Başkan - Son Dakika
Güncel

Orhangazispor'da Alemdar Yeniden Başkan

Orhangazispor\'da Alemdar Yeniden Başkan

Spor TOTO 3'üncü Lig takımlarından Orhangazispor'un olağan genel kurulu, kulüp merkezinde yapıldı, Recep Alemdar yeniden başkanlığa seçildi.

11.06.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor TOTO 3'üncü Lig takımlarından Orhangazi spor'un olağan genel kurulu, kulüp merkezinde yapıldı, Recep Alemdar yeniden başkanlığa seçildi.

Divan başkanlığını Özkan Dağdelen'in yaptığı genel kurula Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasi parti temsilcileri, ilçedeki diğer spor kulüplerin başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Faaliyet raporunun sokunmasından sonra kulübün tahmini bütçesi 2 yıllık olarak 4 milyon 500 bin TL olarak kabul edildi.

YENİ YÖNETİM SEÇİLDİ

Daha sonra seçimlere geçildi. Kongrede tek aday olan Başkan Recep Alemdar, yeni yönetimiyle kulüp başkanlığına getirildi. Başkan Recep Alemdar, kongrenin bitiminde yaptığı değerlendirmede, "Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçen sezon kulübe çok büyük destek verdi. Hedefimizi daha yukarılara koymamız gerekiyor. Hep birlikte tüm şehir bu konuda çalışmalıyız" dedi.

Orhangazispor'un yeni yönetimi, şu isimlerden oluştu:

"Recep Alemdar, Ednan Bayram, Abdullah Çelebi, Bilal Gök, İsmail Özbey, Celil Koç, Niyazi Kaymak, Recep Turgut, Ayhan Toktürk, Rıdvan Ateş, Metin Başol, Cem Kapitan, Ümit Özdemir, İsrafil Turan, Osman Kadı, Halil Kurtulmuş, Yücel Dündar, Uğur Zafer Yıldız, Mehmet Şahin, Taner Demir, Birol Acun, Erhan Baltacı, Salih Yerli, Asef İlhan, Özgür Ekinci" - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazispor'da Alemdar Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement