Orhunbilge Anısına Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Orhunbilge Anısına Futbol Turnuvası

Altınordu, eski futbolcusu Hikmet Orhunbilge adına, 17 Ege Bölgesi takımının katılımıyla 11 yaş turnuvası düzenleyecek.

10.12.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun, 13 sezon formasını terleten futbolcusu Hikmet Orhunbilge adına, 17 Ege Bölgesi takımının katılımıyla 11 yaş altı futbol turnuvası düzenleyecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, bir dönem Altınordu kaptanlığını da üstlenen Orhunbilge adına düzenlenecek turnuva, bu pazar başlayacak ve 22 Mart'ta sona erecek.

Altay, Altınordu, Aliağa, Akhisar Belediyespor, Aydın Yıldızspor, Balçova Yaşamspor, Bornova Gençlik, Çamdibispor, Gümüşordu, Göztepe, İzmirspor, Manisaspor, Manisa Belediyespor, Muğlaspor, Muğla Kariaspor ve Seferihisar Belediyespor'un 11 yaş takımlarının katılacağı organizasyonda maçlar pazar günü Yeşilyurt'taki Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Sait Altınordu Yerleşkesi'nde yapılacak.

Adına düzenlenen turnuva için Altınordu Futbol Sosyal Girişimi (Altınordu FSG) Yediemini Seyit Mehmet Özkan'a teşekkür eden Hikmet Orhunbilge,  turnuvada oynayacak çocuklara, "Her zaman önce iyi birey, iyi  vatandaş, sonra iyi futbolcu olmaya çalışın. Bu turnuvalarda başlayan  arkadaşlıklar ömür boyu unutulmaz" dedi.

Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bilgetay da, çocuk liglerinin önemine değinerek, "Altınordu olarak bir misyonu üstlendik ve istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz. 'U11 Hikmet Orhunbilge Ligi' ile tüm kulüplerin dostluğunu pekiştiriyoruz. Diğer yandan çocuklarımızın maç tecrübelerini artırıyoruz" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhunbilge Anısına Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement