Orka Yurtdışında 11 Mağaza Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Orka Yurtdışında 11 Mağaza Açtı

Orka Yurtdışında 11 Mağaza Açtı

Agresif büyüme stratejisi kapsamında Orka Holding, bu yıl yurtdışında İran'da üç, Romanya ve Irak'ta iki, Rusya, Filistin, Çin ve Lübnan'da birer olmak üzere toplam 11 yeni mağaza açtı.

22.08.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Agresif büyüme stratejisi kapsamında Orka Holding, bu yıl yurtdışında İran'da üç, Romanya ve Irak'ta iki, Rusya, Filistin, Çin ve Lübnan'da birer olmak üzere toplam 11 yeni mağaza açtı. Şirketin Rusya'nın başkenti Moskova'daki mağaza sayısı sekize ulaştı. Şirketin bu yıl ilk kez giriş yaptığı yedi ülke ise İtalya, Çin, İran, Avustralya, Fas, Fildişi ve Mısır'dan oluştu.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Yıl sonuna kadar 17 yeni mağaza daha açarak 60 ülkede toplam 100 mağazaya ulaşacağız. Yurt içi ile birlikte toplam sayı 300'ü aşacak. İhracatta iki kat artışla 20 milyon dolar hedefliyoruz. Halen markalı ürünlerimizle, Türkiye'nin kilogram başına normal ihracat ortalama fiyatının 5-6 kat daha üzerinde ürün satarak ihracat gerçekleştiriyoruz" dedi.

İtalya'da dokuz mağaza birden açacak

Orka Holding, bu yıl yurt dışında açtığı 11 mağazaya, yıl sonuna kadar dokuzu İtalya'da ve ikisi Fas'ta olmak üzere Avustralya, Makedonya, Kosova, Mısır, İsviçre ve Fildişi Cumhuriyeti'nde açacağı 17 yeni mağaza daha ekleyecek. Holding, bu kapsamda İtalya'ya Orpa Style SRL şirketini kurarak Milano, Genova, Parma, Varese ve Piacenza gibi kentlerde dokuz mağaza birden açacak.

Bağdat Caddesi'nde flagship mağaza açılacak

Orka Holding, İstanbul'un Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesi'nde de flagship mağaza açılışı yapacak. Holding ayrıca İstanbul'da Buyaka ve Modernist alışveriş merkezleri ile Aydın Nazilli'deki Bambu alışveriş merkezinde de mağazalar açacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Orka Yurtdışında 11 Mağaza Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement