Orman Genel Müdürlüğü'nden Öğrencilere Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdürlüğü'nden Öğrencilere Eğitim Desteği

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Andırın ilçesinde eğitim gören öğrencilere eğitim desteği sağlandı.

16.10.2015 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Andırın ilçesinde eğitim gören öğrencilere eğitim desteği sağlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Ofisi Uygulayıcılığında, Küresel Çevre Fonunun desteğiyle yürütülen "Türkiye Yüksek Koruma Değerine Sahip Akdeniz Ormanları Entegre Yönetim Projesi" kapsamında Andırın ilçesinde 3. ve 4. sınıf öğrencilerine çanta içerisinde oluşan eğitim seti dağıtıldı.

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen çanta dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, ormanların bir milletin can damarları, akciğerleri, hayat kaynağı ve doğal zenginlikleri olduğunu  söyledi.

Bu bakımdan ormanların bu doğal zenginliklerini koruyup kollamak, gözetlemek, denetlemek herkesin asli görevleri olduğunu dile getiren Maslak, şunları kaydetti:

"Bu güzel güzide proje kapsamında bizleri bir araya getiren Orman Genel Müdürlüğümüze, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğümüze ve Andırın Orman İşletme Müdürlüğümüze ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilikten başlayan orman sevgisinin bilincini hepimizin yaşamasını temenni ediyorum. Bu toplumsal farkındalığın oluşması anlamında bu projeyi canı gönülden destekliyoruz."

Program sonunda eğitim setleri, Kaymakam Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, Cumhuriyet Savcısı Mahmut Cuvoğlu, Orman Bölge Müdürü Alparslan Altındaş, Orman İşletme Müdürü İdris Tetik ve daire amirleri tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdürlüğü'nden Öğrencilere Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement