Orman Teşkilatı Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Orman Teşkilatı Ödüllendirildi

Orman Teşkilatı Ödüllendirildi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde kırsal alanda çıkan yangını kısa sürede söndüren Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı personel plaketle ödüllendirildi.

10.06.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kırsal alanda çıkan yangını kısa sürede söndüren Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı personel plaketle ödüllendirildi.

Sındırgı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı personelin izinlerini iptal ederek tam kadro yangın söndürme çalışmalarına katılması, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş tarafından ödüllendirdi. Sındırgı Orman İşletme Müdürü Bekir Doğan Demir'in makamında şeflerle bir araya gelen Başkan Yavaş; "Sidan Dağında çıkan yangına müdahalede gecikilmeden kısa sürede kontrol altına alarak daha büyük bir afete dönüşmesini engellediğiniz için sizleri tebrik ederim. Orman teşkilatı olarak sizlerle gurur duyduk. O gün özverili şekilde mücadele etmenizden dolayı sizlere teşekkür edelim istedik. Müdür beyde anlayışla karşıladı. Ben sizleri tekrar tebrik ediyorum. Bu işlerde birlik ve beraberlik olmadığı zaman daha kötü sonuçlar alınır. Ormanı Ormancı değil, köylü koruyor. Siz o köylüyü orada kullanamadığınız takdirde veya burada muhasebeci ama ben gitmem dediğinde yada bugün görevde değilim gidemem demeden müdahale etmek en güzeli ve en doğru olanıydı. Önemli olanda oydu zaten. Vatandaşımızın da katkısı büyük oldu ve yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Hepinizi tebrik ediyorum ve bu özverili çalışmalarınızın devam etmesini bekliyorum" dedi.

Orman İşletme Müdürü Bekir Doğan Demir ise; "Bütün personelimiz yangın çıktıktan sonra ivedi olarak yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarımızın eda yangın söndürmede katkısı çok büyük oldu. Birlik ve beraberlik içinde yangını kontrol altına alarak söndürüldü" dedi.

Başkan Yavaş daha sonra Yangında görev alan orman teşkilatı personeline takdir plaketi verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Teşkilatı Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement