Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akman Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akman Açıklaması

"12 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'ye kazandırılan okullar, adalet sarayları, barajlar, hızlı trenler, üniversiteler ve daha nice hizmetler, milletimiz için gurur vesilesi olmuştur"

21.03.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, "12 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'ye kazandırılan okullar, adalet sarayları, barajlar, hızlı trenler, üniversiteler ve daha nice hizmetler, milletimiz için gurur vesilesi olmuştur" dedi.

Tokat'ın Zile ilçesinde temaslarda bulunan Akman, Ulu Cami'de cuma namazını kıldıktan sonra, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Akman, burada yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki yerel seçimlerin önemine dikkati çekti.

İstanbul'da önemli 3 projenin hayata geçirildiğini dile getiren Akman, "Havaalanı, köprü ve Kanal İstanbul Projesi ile dış düşmanlar, adeta ayağa kalktı, içeridekilerle Gezi olaylarını planladı. Halbuki bu 3 proje, Türkiye'yi dünyada eşi benzeri olmayan bir yere getirecek projeler. Vazgeçtik mi? Hayır çünkü halkımızın teveccühü, himmeti bizlerle beraber. Biz, öncelikle bu memlekete toplu iğne başı kadar hizmet eden herkese dua ediyor, teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Tokat ve Zile'de yapılan hizmetleri anlatan Akman, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü yatırımları hakkında bilgi verdi.

"Bin Günde Bin Gölet Projesi"ne değinen Akman, şunları kaydetti:

"Tasavvur ediyor musunuz, 3 yılda bin gölet yapıyoruz. Bununla aşağı yukarı 4 milyon dekar araziyi sulayacağız. 12 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'ye kazandırılan okullar, adalet sarayları, barajlar, hızlı trenler, üniversiteler ve daha nice hizmetler, milletimiz için gurur vesilesi olmuştur. Tarihte büyük bir medeniyet inşa etmiş, dünyaya istikamet çizmiş bir ecdadın torunları olarak medeniyeti yeniden keşfederek 21'inci yüzyılı Türkiye yüzyılı haline getirerek, inşa ettiğimiz zemine yürüyecek nesillerin, yeni Türkiye'ye geleceğini, hayalini taşımasını hep birlikte inşallah temin edeceğiz, vesile olacağız. Durmak yok, yola devam diyoruz."

Akman ve beraberindekiler, Zile Kapalı Sebze Pazarı'nı gezdikten sonra Hızarcılar Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman'a temasları sırasında, AK Parti Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, AK Parti Zile İlçe Başkanı Şennur Bozdağ Arslan ve partililer eşlik etti. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement