Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu - - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu -

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu -

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Muhalefet, bu seçimi basit bir belediye seçimi olmaktan çıkardı.

29.03.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Muhalefet, bu seçimi basit bir belediye seçimi olmaktan çıkardı. Tamamen genel seçim havasına soktu. Bunu yapan muhalefet. O zaman sizde genel seçim gibi gereğini yapacaksınız" dedi.

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Şuhut ile her zaman gurur duyduğunu, Şuhut'a elinden gelen bütün yatırımları yapmak için büyük gayret sarf ettiğini ifade etti.

Şuhut'un şehitler diyarı olduğunu anımsatan Eroğlu, 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gecede kahraman orduların Milli Mücadele'yi buradan başlattığını dile getirdi. Şuhut'a hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu aktaran Eroğlu, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye'nin 11 yıl öncesinin unutulmamasını isteyen Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin son 11 yılda Türkiye'de destan yazdığını bildirdi.

Türk Lirası'nın değer kazandığını ve IMF'ye olan borçların tamamen ödendiğini anlatan Eroğlu, sadece borçların ödenmediğini Türkiye'de muhteşem yatırımlara imza atıldığını belirtti.

Gece gündüz milleti düşünen bir hükümetin olduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Allah'a şükür biz aynı zamanda Merkez Bankası'nın döviz rezervini de artırdık. Merkez Bankası'nda 135 milyar dolar döviz var. 70 sente muhtaç olduğumuz günleri unutmadık, mazot kuyruklarını unutmadık. Türkiye'yi 26. sıradan 16. sıraya yükselttik. Dünyadaki 20 ülke içinde yer alan büyük bir Türkiye var. İşte farkımız bu."

Afyonkarahisar ve Şuhut'a çok şey borçlu olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları bildirdi:

"Bazı şeyler, çocukken hayalimdi. Bunları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bir gün yepyeni bir kişi olursam bütün Türkiye'deki sulamaları kapalı sisteme alacağım demiştim ve yaptık. Bin günde bin gölet ve sulamasını yapıyoruz. Bu bir dünya rekoru, bu kardeşinizle gurur duyasınız diye söylüyorum."

Türkiye'yi sürekli gezdiğini belirten Eroğlu, son 3 ayda 32 il, 77 ilçe ile Afyonkarahisar'daki 40 belde ve 18 ilçeyi gezdiğini ifade ederek, en çok gezen, en çok dolaşan kişinin kendisi olduğunu, bu nedenle sesinin bile kısıldığını söyledi.

Yarın yapılacak seçimlerin önemine dikkati çeken Eroğlu, şöyle devam etti:

"Ülkemizin önünü kesmek isteyenler var. Özellikle IMF'ye borcu ödedikten sonra bazı devletlerin gözü fal taşı gibi açıldı. 'Türkiye, çok ilerliyor, bunun önünü nasıl keselim' diye, 'şöyle bir karıştıralım' dediler. Taksim Gezi hadiseleri buradan çıktı. Milletin feraseti sayesinde başarılı olamadılar. 'Başka komplolar düzenleyelim' dediler. Bunların maksadı, Türkiye'nin önünü kesmek. Siz geçmişte olduğu gibi paranızın pul olmasını istiyor musunuz? Enflasyon canavarının tekrar geri gelmesini istiyor musunuz? IMF'ye tekrar borçlanılsın istiyor musunuz? Faizler yüzde 63 olsun istiyor musunuz? Esnafımıza Halk Bankası'nın yüzde 48 faizle kredi vermesini istiyor musunuz? O zaman, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere karşı Şuhut, gümbür gümbür sandıkta cevabını verecek. Bu milli bir meseledir. Muhalefet bu seçimi basit bir belediye seçimi olmaktan çıkardı. Tamamen genel seçim havasına soktu. Bunu yapan muhalefet. O zaman sizde genel seçim gibi gereğini yapacaksınız. Recep Bozkurt'a verilecek her oy, bana da verilecek."

Eroğlu, mitingin ardından, ilçedeki partililerle "Sevgi Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement