Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "7 Haziran seçimleri, milletimizin tarihindeki en önemli seçimdir.

12.05.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "7 Haziran seçimleri, milletimizin tarihindeki en önemli seçimdir. Bu sadece bizlerin seçimi değil, Türkiye'nin yükselişi, daha küresel bir güç olması, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalamak isteyen vatan ve millet sevdalıları ile Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin, bölüp parçalamak isteyenlerin seçimidir" dedi.

Eroğlu, AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, eski Türkiye'de 30 metre yüksekliğinde bir göletin 22 yılda eski para birimiyle 45 trilyon liraya bitirildiğini söyledi.

Şimdi ise kendilerinin, aynı yükseklikteki göleti 18 ayda yine o dönemin para birimiyle 4,5 trilyon liraya bitirdiklerini anlatan Eroğlu, "Kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanıyoruz. Başbakanlık bize bir ödül verdi. Oturduk, bütün hesapları inceledik, projeleri kontrol ettik. Türkiye'yi karış karış gezdik. 3,2 katrilyon, o zamanki parayla, aslanın ağzından alır gibi aldık. O aldıklarımızla sizlere göletler yaptık, gereken tesisleri yaptık" diye konuştu.

Yeni Türkiye'de yollar, barajlar, göletler, sulama tesisleri ve hastaneler inşa edildiğini dile getiren Eroğlu, "Yapılmaya da devam edilecek. Eğitimde muazzam bir dönüşüm yaşandı. Sadece şu bile milletimizi sevdiğimizin göstergesidir. Eskiden kitap bulmakta zorlanıyorduk. Şu anda 21 milyar kitap dağıtıldı. Okullar açılınca bütün kitaplar masaların üzerine konuluyor" ifadesini kullandı.

Bakan Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek için birtakım planlar yapıldığını vurguladı.

Parti kapatmalar, muhtıralar gibi örneklerin önceki dönemlerde yaşandığını anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"17 ve 25 Aralık darbe girişimi ve 'Paralel Yapı'nın bilmem neleri, hepsini devreye soktular ama hepsinin üstesinden geldik. Bu, onların son ümidi işte 7 Haziran ama milletimiz gereken cevabı verecek ve heveslerini kursaklarında bırakacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Bu bakımdan 7 Haziran seçimleri, milletimizin tarihindeki en önemli seçimdir. Bu sadece bizlerin seçimi değil, Türkiye'nin yükselişi, daha küresel bir güç olması, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalamak isteyen vatan, millet, bayrak sevdalıları ile Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin, bölüp parçalamak isteyenlerin seçimidir. Tarihimizi okursanız bunu anlayacaksınız. Eskiden Haçlı Seferleri vardı, o dünya bitti ama şimdi daha büyük planlar uygulanıyor. Milletimiz inşallah 7 Haziran'da buna gereken cevabı verecektir."

Bolvadin ilçesindeki Karakadıoğlu Camisi'nin açılış törenine de katılan Eroğlu, daha sonra Afyonkarahisar İmam Hatip Lisesinde incelemede bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement