Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'i sevmenin lafla olmadığını icraatla olduğunu belirterek "Biz İzmirlilerin gönüllerini kazanmaya geldik.

18.07.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'i sevmenin lafla olmadığını icraatla olduğunu belirterek "Biz İzmirlilerin gönüllerini kazanmaya geldik. Ellerimiz dolu olarak geldik. Her vekil 1 müjdeyle geldik. 8 vekil var, 8 müjdeyle geldik" dedi.

Eroğlu, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, son seçimlerde milletin "uzlaşın" mesajı verdiğini, AK Partisiz bir hükumetin kurulamayacağını, koalisyon görüşmelerini de samimi şekilde yürüttüklerini söyledi.

İzmir'e bayramlaşmak için gelirken "eli boş" gelmediğini, 8 projenin tanıtımını 8 milletvekili ile yaptıklarını kaydeden Eroğlu, "İzmir'i sevmek öyle lafla olmuyor, icraatla oluyor. Biz İzmirlilerin gönüllerini kazanmaya geldik. Ellerimiz dolu olarak geldik. Her vekil 1 müjdeyle geldik. 8 vekil var, 8 müjdeyle geldik" dedi.

İzmir için her bayramda her milletvekilinin müjde vereceğini kaydeden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Yeniden seçim olursa vekil sayısı artacak. Çünkü İzmir anladı. Seçim biraz daha geç olsaydı oyumuz artıyordu. Yeniden seçim yapıldığı zaman oy oranımız ve milletvekili sayımız artacak. İzmir'e vereceğimiz müjdeler de milletvekili sayısına göre artacak. İzmir'e bu müjdeyi veriyoruz."

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından partililerle bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement