Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinin milletin tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Türkiye ya şimşek gibi yükselme hızını devam ettirecek veya koalisyonlarla yere çakılacak" dedi.

06.10.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinin milletin tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Türkiye ya şimşek gibi yükselme hızını devam ettirecek veya koalisyonlarla yere çakılacak" dedi.

Eroğlu, AK Parti Uşak İl Başkanlığını ziyaretinde, seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Eroğlu, Türkiye'nin AK Parti döneminde önemli atılımlar yaptığını, bundan rahatsız olan çevrelerin bulunduğunu ifade etti.

Seçim beyannamelerinin toplumun her kesimini kucakladığını, beyannamede yeni doğan çocuktan annesine, babasına, dedesine kadar herkes için düzenlemelerin bulunduğunu anlatan Eroğlu, "Bizim vaatlerimiz gerçekçidir. AK Parti vadettiğini yapan bir partidir. Diğer siyasi partiler üfürüyor. Öbürlerinin verdiği vaatlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Onların hayalleri bile bizim yaptıklarımıza yetişemez. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı" dedi.

Eskiden bir kulübenin açılışına bile başbakanın gittiğini bugün ise Uşak'ta 95 milyon liralık tesisin açılışını gerçekleştirdiğini ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin farkı bu. Onlar konuşur AK Parti yapar. Diğer partiler ne verdi ülkeye, ne verecek bundan sonra? Bunların hayalleri yok, mecalleri yok. CHP'nin durumu ortada. CHP Türkiye için büyük düşünmüyor, köhne bir parti. Türkiye'nin vizyonuna CHP yakışmıyor. Bahçeli'nin ne yaptığı belli değil, 'istemezükçü'. Bahçeli şimdi "Şartlar uygun olursa seçimlerden sonra koalisyon yapabiliriz" diyor. MHP'li kardeşlerimiz oynanan oyunu anladı, onları kucaklıyoruz. Tüm MHP'li arkadaşlarımıza selam söylüyorum. Asıl milliyetçi parti AK Parti'dir.

1 Kasım seçimleri milletimizin tarihinde bir dönüm noktası. Türkiye ya şimşek gibi yükselme hızını devam ettirecek veya koalisyonlarla yere çakılacak, tekrar IMF'ye el avuç açacak, tekrar faiz lobisi ile uğraşacak. Bunun için çok çalışmamız lazım."

Bakan Eroğlu, yerel televizyon kanallarının ortak canlı yayınına katıldıktan sonra kentten ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement