Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz CHP'li ve MHP'li kardeşlerimizin de hepsinin taleplerini yerine getireceğiz.

06.11.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz CHP'li ve MHP'li kardeşlerimizin de hepsinin taleplerini yerine getireceğiz. Bizim başımızın üstünde yerleri vardır" dedi.

Eroğlu, İscehisar ilçesindeki meydanda toplanan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, genel seçimdeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Her iki kişiden birisinin AK Parti'ye oy verdiğini belirten Eroğlu, "Ama düşüncemiz şu, artık biz bütün milletin hizmetkarıyız. Ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz ve kucaklamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür eden Bakanz Eroğlu, şunları söyledi:

"Afyonkarahisar, 65 yıldan bu yana, demokrasi tarihimizde çok partili sistemden bu yana yüzde 63,5 ile en yüksek oyu verdi, bir rekora imza attı. O bakımdan Afyonkarahisar'a ve bütün ilçelere gönülden teşekkür ediyoruz. Omuzlarımızdaki mesuliyet daha da arttı. Biz CHP'li ve MHP'li kardeşlerimizin de hepsinin taleplerini yerine getireceğiz. Bizim başımızın üstünde yerleri vardır."

Daha sonra İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i makamında ziyaret eden Eroğlu, Köroğlu beli mevkisinde doğaya keklik saldı. Kekliğin süne mücadelesinde çok büyük rolünün olduğunu anlatan Bakan Eroğlu, haşarata karşı organik olarak, kimyasal madde kullanmadan doğaya salınmasının ekolojik denge açısından önemine değindi.

Kekliğin yanı sıra beç tavuğunun da keneyle mücadelede etkili olduğunu ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bunları dağıtıyoruz. Mesala Bolvadin'de dağıtacağız. Bugün de 600 kanatlıyı, ayrıca beç tavuğu dağıtarak, bu ovaları tamamen keklikle, kanatlıyla ve beç tavuğuyla bezeyeceğiz. Bu maksatla Türkiye'de çok sayıda kanatlı üretim tesisi kurduk. Bunlardan bir tanesi yoktu Afyonkarahisar'da. Selevir Barajı'nın hemen kenarında muazzam bir keklik üretim merkezinde özel keklikler üretiliyor. Çil keklik üretiyoruz ve tabiata salıyoruz. Yılda aşağı yukarı 17 bin çil kekliği tabiata salıyoruz. Edirne'den Kayseri'ye kadar bütün her tarafı keklikle bezeyeceğiz."

Bakan Veysel Eroğlu temasları kapsamında,  AK Parti Bolvadin İlçe Başkanlığını ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement