Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, son terörist etkisiz hale gelene kadar terörle mücadelenin süreceğine işaret ederek "Türkmendağı'nda, orada burada zulmeden ülkelerin kendisi parçalanıp yok olup gidecektir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ayakta kalacak ve daha da büyüyecektir" dedi.

29.01.2016 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, son terörist etkisiz hale gelene kadar terörle mücadelenin süreceğine işaret ederek "Türkmendağı'nda, orada burada zulmeden ülkelerin kendisi parçalanıp yok olup gidecektir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ayakta kalacak ve daha da büyüyecektir" dedi.

Eroğlu, partisinin Gaziantep il başkanlığında yaptığı konuşmada, sanayi, tarım, ticaret ve kültürün başkenti Gaziantep'i hayata geçirecekleri çalışmalarla daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

1 Kasım'da halkın ferasetine hayran kaldığını dile getiren Eroğlu, "Milletimiz, durumu gördü ve hiçbir siyasi partiye nasip olmayan yüzde 49,5 gibi oy oranıyla görev verdi. Sonuç olarak Türkiye'de istikrarın ne kadar önemli olduğu anlaşıldı. Bugün istikrar olmasa terörle mücadele bu şekilde yapılamazdı, ekonomi bu şekilde dünyadaki krize rağmen büyüyemezdi" dedi.

Türkiye'nin 2023 hedeflerini hatırlatan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Çok çalışmalıyız çünkü Türkiye'nin önünü kesmek isteyenler var. Türkiye büyüdükçe 'Önünü nasıl keseriz' diye düşünenler var. Bakın etrafımız ateş çemberi ama Türkiye ateş çemberinin içerisinde adeta huzur adası. İnşallah, bu huzurun devam etmesi açısından daha büyük hedefler ortaya koymamız ve bunlar için yürümemiz lazım. Bunun için de tek şart beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmek. İnşallah, bunu da yapacağız. Türkiye, inşallah Malazgirt'in yıl dönümü olan 2071'de dünyanın küresel bir gücü haline gelecek. Bunu başaracak enerjimiz ve AK Parti gibi iktidar var. Dünyanın en büyük siyasi organizasyonu AK Parti'dir. Neredeyse 10 milyona yaklaşan üyemiz var."

AK Parti'nin seçim vaatlerini hatırlatan ve bunların zamanla teker teker hayata geçirileceğini aktaran Eroğlu, AK Parti'nin sözünün senet olduğunu vurguladı.

Eroğlu, Türkiye'nin çok daha güzel günlere kavuşacağına inandığını belirterek şunları kaydetti:

"Endişe etmeyin, bu terör belasını da sonlandıracağız. Hükümetimiz ve devletimiz, kararlı. Son terörist etkisiz hale gelene kadar bu mücadele sürecektir. Bunu herkes böyle bilsin. Bu topraklarda şanlı bayrağımız ilelebet dalgalanacak ve minarelerde ezanlar okunacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yakın tarihte göreceksiniz, bizi bölmek isteyenlerin kendisi bölünecektir. Türkmendağı'nda, orada burada zulmeden ülkelerin kendisi parçalanıp yok olup gidecektir ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ayakta kalacak ve daha da büyüyecektir. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement