Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dünyada iktidar olmasına rağmen üst üste seçim kazanan ve oylarını artıran tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.

18.03.2017 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dünyada iktidar olmasına rağmen üst üste seçim kazanan ve oylarını artıran tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.

Eroğlu, Afyonkarahisar Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek, destek istedi. Daha sonra Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bir termal otelde verilen "vefa" yemeğine katıldı. Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu söyledi.

Dünyadaki en büyük siyasi organizasyonun AK Parti olduğunu belirten Eroğlu, AK Parti'nin 9 milyonu aşkın üyesinin olduğunu ifade etti.

"İktidar olunca oy kaybeden partiler var"

Eroğlu, dünyada pek çok partinin iktidar olunca oy kaybettiklerini anımsattı. İktidar olmanın zorluğundan bahseden Eroğlu, şöyle devam etti:

"Dünyada iktidar olmasına rağmen üst üste seçimi kazanan ve oylarını artıran tek parti AK Parti'dir. İnşallah birlik beraberlik kardeşliğimiz daha da pekişerek devam edecek. Recep Tayyip Erdoğan her zaman insanlara faydalı olmak için çalıştı. Ben bunun şahidiyim."

"Kılıçdaroğlu öyle gaflar yapıyor ki milleti uyutmak için"

"Kılıçdaroğlu milleti uyutmak için öyle gaflar yapıyor ki" diyen Eroğlu, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu diyor ki 'Bu yeni sistemde Başbakan başka partiden, Cumhurbaşkanı başka bir partiden olursa büyük kavgalar çıkarmış' ya zaten bu kavgalar olduğu için Başbakanlığı kaldırıyoruz. Cumhurbaşkanlığı sisteminde yönetim işte Cumhurbaşkanı tarafından, tamamen onun tarafından yürütülüyor. Hatırlarsanız tüm Cumhurbaşkanları, Binali bey ve Cumhurbaşkanımız hariç hepsi kavga etmişlerdir. Bülent Ecevit ile Ahmet Necdet Sezer bir anayasa kitapçığı attı ve neticede bir gecede faizler yüzde 7 bin 500'lere fırladı. Büyük bir ekonomik kriz ortaya çıkmadı mı? Bankalar battı. İMF'ye borçlandık, döviz krizi gibi sıkıntılar. Daha önce Demirel ile Çiller arasında, Özal ile Yıldırım Akbulut ve Mesut Yılmaz arasında hep kavgalar oldu ve neticede hep kavganın neticesinde Türkiye çok şey kaybetti. Bu yüzden referandum tarihimizdeki en önemli seçim. Diyeceksiniz ki 'her seçim önemli' diyorsunuz fakat bu daha önemli."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement