Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Avrupa ve Amerika'da iktidar olanlar bir daha ki seçimlerde oy kaybederler ama dünyada tek istisna, AK Parti'dir, yani sizin partiniz, milletin bağrından çıkan AK Parti.

22.02.2014 19:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Avrupa ve Amerika'da iktidar olanlar bir daha ki seçimlerde oy kaybederler ama dünyada tek istisna, AK Parti'dir, yani sizin partiniz, milletin bağrından çıkan AK Parti... AK Parti, her seçimde destan yazıyor. Başbakanımız ve bizler, sizlere hizmet etmenin şevk ve heyecanını yaşıyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde düzenlenen partisinin belediye başkan adayı tanıtım ve seçim bürosu açılış töreninde yaptığı konuşmada, kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa teşekkür ederek, bu coşkunun 30 Mart'ta kazanılacak zaferin habercisi olduğunu ifade etti.

Sultandağı'nın makus talihini değiştirmek istediklerini dile getiren Eroğlu, Sultandağı, Dereçine ve Yeşilçiftliği, yemyeşil yapacaklarını aktardı.

Türkiye'de büyük bir coşkunun olduğunu söyleyen Eroğlu, "Milletimiz, çalışan insanı görüyor. Bayrak, devlet, millet, vatan için gece gündüz çalışan Başbakanımız ve onun ekibini görüyor. Bu bakımdan takdir ediyor" diye konuştu.

Dünyada hiçbir partinin her seçimde oyunu artıramadığını anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"İktidar zordur. Her şeyin suçunu ona yüklerler. Avrupa ve Amerika'da iktidar olanlar bir daha ki seçimlerde oy kaybederler ama dünyada tek istisna, AK Parti'dir, yani sizin partiniz, milletin bağrından çıkan AK Parti... AK Parti, her seçimde destan yazıyor. Başbakanımız ve bizler, sizlere hizmet etmenin şevk ve heyecanını yaşıyoruz."

Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti'nin Sultandağı Belediye Başkan adayı Metin Kumcu ve beldelerin belediye başkan adaylarını tanıtarak destek istedi. Eroğlu, ilçe merkezinde partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement