Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar\'da

Bakan Eroğlu, Bolvadin, Çobanlar ve Şuhut ilçelerini ziyaret ederek, partisinden seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

10.04.2014 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Bolvadin, Çobanlar ve Şuhut ilçelerini ziyaret ederek, partisinden seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.

Ziyaretleri kapsamında geldiği Bolvadin'de, belediye binası önünde çiçeklerle karşılanan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, partisinin adayı Fatih Kayacan'ı belediye başkanı seçen Bolvadinli'lere teşekkürlerini sundu.

Eroğlu, Bolvadin için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu hizmetlerin takipçisi olacağını söyledi.

Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka'yı da ziyaret eden Eroğlu, Çobanlar'a her gelişinde ayrı bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, AK Parti'ye destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Daha sonra Şuhut ilçesine geçen Eroğlu, burada yaptığı konuşmada da Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un seçimlerden önce 40 projesinin olduğunu anımsatarak, şu anda bu hedefin daha da yükseldiğini ve 60 büyük projenin planlandığını belirtti.

Bakan Eroğlu, bu 60 projeyle Şuhut'un Ege Bölgesi'nde parlayan bir ilçe haline geleceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Şuhut'un her açıdan ön plana çıkması muhteşem olacak. Bende bu bölgenin bir evladı olarak bunların takipçisi olacağım. Burası şehitler diyarı. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar, bu topraklar. Dolayısıyla bu topraklarda yaşayanlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz. Bu bizim vefa borcumuzdur. Sizlere hizmet etmek ibadettir. Cenab-ı Allah doğru istikametten ayırmasın. Bu can bu bedende olduğu sürece Şuhut'a, Afyonkarahisar'a ve Türkiye'ye elimizden gelen gayreti, hizmeti vermenin aşkı, şevki içinde çalışacağım." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement