Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Burdur'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Burdur'da Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Burdur\'da Açıklaması

"Her şeyi ile kendini ispat etmiş, dik duran, büyük hedeflere imza atan, büyük hedeflere kilitlenen, 'Daha demokratik bir Türkiye, daha müreffeh bir Türkiye, öncü bir Türkiye' diyen Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah 10 Ağustos akşamında ilk turda seçeceğiz"

03.08.2014 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Her şeyi ile kendini ispat etmiş, dik duran, büyük hedeflere imza atan, büyük hedeflere kilitlenen, 'Daha demokratik bir Türkiye, daha müreffeh bir Türkiye, öncü bir Türkiye' diyen Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah 10 Ağustos akşamında ilk turda seçeceğiz" dedi.

Bakan Eroğlu, Burdur'da partisinin Yeşilova İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde, vatandaşların 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçiminde sadece Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeceğini, gelecek nesiller ve parlak Türkiye için de saldık başına gideceğini söyledi.

Türkiye'de 11 yıldır siyasi istikrar sağlandığını vurgulayan Eroğlu, "Siyasi istikrar olmasaydı, ekonomik istikrar olamazdı. Dünyada ekonomik kriz varken Türkiye ekonomik açıdan batardı. Milletin feraseti sayesinde Allah'a şükür bugünlere kavuştuk. İnşallah Türkiye çok daha büyük olacak, çok daha gelişecek" diye konuştu.

Eroğlu, daha sonra Kemer ve Gölhisar ilçelerini de ziyaret etti.

Bakan Eroğlu, Gölhisar ilçesinde bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıda, 10 Ağustos'un, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası olacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanını ilk defa milletin doğrudan seçeceğini hatırlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biz de Burdur ve ilçelerinden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek istiyoruz. Tayyip Erdoğan, istişareye önem veren, vizyonu çok büyük, büyük düşünen, büyük hedeflere imza atan büyük bir liderdir. Dolayısıyla herhangi bir eseri olmayan insanı kalkıp da cumhurbaşkanı makamına getirmek doğru olmaz. Her şeyi ile kendini ispat etmiş, dik duran, büyük hedeflere imza atan, büyük hedeflere kilitlenen, 'Daha demokratik bir Türkiye, daha müreffeh bir Türkiye, öncü bir Türkiye' diyen Başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı inşallah 10 Ağustos akşamında ilk turda seçeceğiz." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Burdur'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement