Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Manisa'da - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Manisa'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Manisa\'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek, Türkiye'ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta vatandaşın gereken cevabı vereceğine inandığını kaydederek, ''Onların bir hesabı varsa, Rabbimizin de bir hesabı var'' dedi.

13.03.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek, Türkiye'ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta vatandaşın gereken cevabı vereceğine inandığını kaydederek, ''Onların bir hesabı varsa, Rabbimizin de bir hesabı var'' dedi.

Bakan Eroğlu, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için geldiği Manisa'da Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti.

Saruhanlı AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde vatandaşlara seslenen Eroğlu, yapılacak seçimlerin önemine işaret ederek, Türkiye'ye hile ve komplo kurmak isteyenlere sandıkta cevap vereceklerini belirtti.

AK Parti iktidarı döneminde Manisa'ya çok büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

''Manisa Manisa olalı böyle hizmet görmedi. Başbakanımız buraya kesenin ağzını açtı. Ben Manisa'yı çok iyi biliyorum. Ben de bu bölgenin evladıyım, aynı zamanda fahri hemşehrisiyim. Manisa'ya her zaman gelen bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Manisa bizden önce unutulmuş bir ildi, unutulmuş. Yolu yok, izi yok, barajı yok, göleti yok, sulama tesisi yok, atık su arıtma tesisi yok, dere ıslahları yok. Ne yapılmışsa son 11 yılda yapıldı. Son 11 yılda 9 milyar liradan fazla yatırım yapıldı. Saruhanlı'da ise Koldere Damla Sulama Tesisi, Yeni Osmaniye Damla Sulama Tesisi, Gümülceli dere ıslahı yapıldı. Gevenlik Sulama Göleti inşaatımız da devam ediyor. 2 bin 270 dekar arazi sulanacak. Hayırlı olsun."

- Sondaj kuyularına sayaç takılması

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Tanrıverdi'nin, sondaj kuyularına sayaç takılmasının kaldırılması konusunda kendisinden talepte bulunduğunu dile getiren Eroğlu, şöyle devam etti:

"Hüseyin Bey bana dedi ki, 'Burada vatandaşımız suyu akıllıca kullanıyor. Hatta çoğu yerde damlama ve yağmurlama yapılıyor. Dolayısıyla burada sondaj kuyularına sayaç takılmasını temelli kaldırın' dedi. Netice itibariyle biz zaten damlama ve yağmurlama yapmak için gayret ediyoruz. Dolayısıyla buradaki çiftçilerimiz için sayaç takma mecburiyeti tehir değil, süresiz kaldırıldı."

Yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu, bir oyun bile kendileri için önem taşıdığını belirten Eroğlu, Türkiye'nin önünü kesmek, Türkiye'ye hile ve komplo kurmak isteyenlere vatandaşların seçimlerde gereken cevabı vereceğine inandığını kaydederek, ''Onların bir hesabı varsa Rabbimizin de bir hesabı var'' diye konuştu.

- Gölmarmara ilçesi ziyareti

Bakan Eroğlu, daha sonra Gölmarmara ilçesine giderek, seçim otobüsüyle vatandaşları selamladıktan sonra, Gölmarmara AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde vatandaşlara hitap etti.

Gölmarmara'yı programına eklediğini vurgulayan Bakan Eroğlu, Manisa'ya yatırım için geldiklerini, işlerinin yatırım olduğunu ifade etti.

Alaşehir programında 26 tesisin açılışı ve temel atma törenini gerçekleştireceklerine işaret eden Eroğlu, Gölmarmara civarında sulama olmadan üretimin olmayacağını, sulama olduğu zaman dekar başına ürünün arttığını söyledi.

Yapımına başlanmasının andından 76 yıl sonra bitirileceği açıklanan Gördes Barajı'nın hizmete alınarak, İzmir'e su verilmeye başlandığını kaydeden Eroğlu, Gölmarmara civarındaki arazilerin suyla buluştuğuna dikkati çekerek, "Buradaki bütün toprakları sulamak bizim boynumuzun borcudur" diye konuştu,

Bakan Eroğlu, daha sonra Salihli ilçesindeki programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement