Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Millet Oyunun Farkına Vardı ve Millet Düşmanlarının Oyununu... - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Millet Oyunun Farkına Vardı ve Millet Düşmanlarının Oyununu...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Eroğlu'nun İhsaniye ilçesinde vatandaşlarla tokalaşması - Bakan Eroğlu'nun vatandaşlara hitabı - Bakan Eroğlu'nun Sinanpaşa İlçesinde bir spor salonunda alet denemesi - Bakan Eroğlu'nun partililerle toplu fotoğraf çekimi Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

07.11.2015 01:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Eroğlu'nun İhsaniye ilçesinde vatandaşlarla tokalaşması - Bakan Eroğlu'nun vatandaşlara hitabı - Bakan Eroğlu'nun Sinanpaşa İlçesinde bir spor salonunda alet denemesi - Bakan Eroğlu'nun partililerle toplu fotoğraf çekimi Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Millet oyunun farkına vardı ve millet düşmanlarının oyununu bozdu" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Millet oyunun farkına vardı ve millet düşmanlarının oyununu bozdu" dedi.Eroğlu, AK Parti İhsaniye İlçe Başkanlığı önünde yaptığı konuşmada, İhsaniye'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Buraya her geldiğinde ayrı bir heyecan duyduğunu belirten Eroğlu, İhsaniyelilerin vatanına ve milletine son derece bağlı kişiler olduğunu söyledi.Eroğlu, 1 Kasım'da milletin mührü vurarak AK Parti'yi tek başına iktidar yaptığını dile getirerek, şöyle konuştu: "Demokrasi tarihinde görülmeyen yüzde 49,5 oyla AK Parti'yi tek başına iktidar yaptı. Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Millet oyunun farkına vardı ve millet düşmanlarının oyununu bozdu. Her gittiğimiz yerde büyük sevgi ve hürmetle karşılanıyoruz. Afyonkarahisar her zaman AK Parti'nin yüzünü ak etmiştir. Çünkü AK Parti, milletin bağrından çıkmış, milletin kurduğu bir partidir. Zaten dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanlığı sırasında her zaman AK Parti'yi Afyonkarahisar'da kurduklarını dile getirmiştir. Çünkü Afyonkarahisar şehitler diyarıdır, mübarek topraklar diyarıdır."Afyonkarahisar'ın seçimlerde gereğini yaptığını ifade eden Eroğlu, 1950 yılından bu yana en yüksek oyu yüzde 63,5 ile AK Parti'ye verdiğini vurguladı.Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından, Sinanpaşa'ya geçerek, ilçe meydanında vatandaşlara hitap etti.Sinanpaşa Belediyesince yaptırılan spor merkezinin açılışını yapan Eroğlu, spor aletlerini denedi.AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığında vatandaşlarla fotoğraf çektiren Eroğlu'na, Belediye Başkanı Murat Karakoyun tarafından nostaljik telefon hediye edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Millet Oyunun Farkına Vardı ve Millet Düşmanlarının Oyununu...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: 'Millet Oyunun Farkına Vardı ve Millet Düşmanlarının Oyununu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement