Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Politika

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar\'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimlerine değinip, seçmenlerden partisine destek isteyerek, “Birlikte, beraberce Türkiye’ye ve Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam edeceğiz.

26.09.2015 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşan 1 Kasım seçimlerine değinip, seçmenlerden partisine destek isteyerek, "Birlikte, beraberce Türkiye'ye ve Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Destek sizden hizmet bizden" dedi.

Bakan Eroğlu, Kurban Bayramının 3. gününde partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Bayramlaşma Töreni ve 1 Kasım Milletvekilliği Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanları, Milletvekili Adayları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüntülü olarak verilen "Bayram Mesajı'nın okunması ile başladı.

Gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, partililerin bayramlarını kutlayarak, bayramların milletin birlik ve beraberliğini arttırması vurgusunda bulundu. Konuşmasında ardından AK Parti iktidarlarının Türkiye'de gerçekleştirdiği hizmetlerden bahseden Bakan Eroğlu, "AK Parti Türkiye'yi nereden nereye getirdi. AK Parti Afyonkarahisar'da yola çıktı büyük hizmet ve destanları yazdı. Pek çok hususu unuttuk. Paramızı pul değerindeydi, altı sıfır attık onu unuttuk. İMF'nin önünde el pençe duruyorduk. Dünya ekonomisinde ev sahibi olduk G20 zirvesine Türkiye'ye ev sahipliği yapıyor. Hayaller gerçek oldu, AK Parti Hayalleri gerçek yaptı. AK Parti milletin partisidir. Bu kervan yürüyecek. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde Türkiye'de büyük hizmetler yapılacak. Adaylarımızı ortada hakikaten muhteşem insanlar. Birlikte, beraberce Türkiye'ye ve Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Destek sizden hizmet bizden. O kadar büyük hizmetler yapıldı ki, sadece Afyon'a yapılanları hayal etmek mümkün müydü? Afyon'u 78 baraj ve göletle göletler şehri yapacağız sulanmadık yer bırakmayacağız. Dünyada 12 yılda ormanlık alanını en fazla arttıran kent Afyon. Her Afyonlu'nun 124 ağacı var. 2019 yılına kadar hazırladığımız EGEGEP Projesi ile Afyonkarahisar şaha kalkacak. Afyon'a 508 kilometre bölünmüş yol yapıldı, hızlı tren geliyor. Sağlıkta destan yazdık. Geçtiğimiz dönemde temeli atılan onkoloji hastanesi açılacak, kanser konusunda bölgeye hizmet verecek, merkez olacak. Hizmet bizden destek sizden 5-0 şart oldu gayri. Diğer muhalefet partililerin burada bir hizmeti var mı, bir çivisi var mı? Yaparsak biz yaparız. Onlar konuşur AK Parti yapar" diye konuştu.

Konuşmasında yaklaşan 1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Bakan Eroğlu, partililerinden seçimlerde ellerinden gelenin fazlası ile çalışmalarını isteyerek, "Çok az bir zaman kaldı, 1 Kasım'a kadar uyumadan gece gündüz çalışmaya, her kapıyı çalmaya, her eve girmeye söz veriyor muyuz? Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, Milletvekili adayları Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Mehmet Koca, Cengiz Sağlam ve parti ile yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Eroğlu, buranın ardından kent merkezindeki AK Parti seçim bürosunun açılışına katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement