Orman Yangınında Zarar Gören Üreticilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Orman Yangınında Zarar Gören Üreticilere Yardım

Orman Yangınında Zarar Gören Üreticilere Yardım

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Ortaköy ve Karacaören köylerinde meydana gelen ve üç günde söndürülen orman yangınından zarar gören çiftçilere nakdi yardım yapıldı.

07.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Ortaköy ve Karacaören köylerinde meydana gelen ve üç günde söndürülen orman yangınından zarar gören çiftçilere nakdi yardım yapıldı.

Kumluca'ya bağlı Ortaköy ve Karacaören köylerinde meydana gelen yangından zarar gören üreticilere Türkiye Ziraat Odaları ve Kumluca Ziraat Odası tarafından nakdi yardım yapıldı. Kumluca Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan yardımda Ziraat Odası üyesi olan 20 çiftçiye belli oranlarda nakdi yardım yapıldı.

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, "Yangının hemen ardından Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar yangınzedeleri ziyaret etmişti. Bayraktar, tüm odalara yardım talebinde bulunacağını söylemişti. Ülkemizde değişik ziraat odalarından yaklaşık 4 Bin 500 TL nakdi yardım geldi. 10 Bin 500 TL de biz ekledik. Toplam 15 Bin TL yi odamıza kayıtlı 20 çiftçiye görülen zararlar oranında dağıttık" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Yangınında Zarar Gören Üreticilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement